Jij bent hier: Home / Algemeen / Alles over de manager magazines van 123tijdschrift.nl!

Alles over de manager magazines van 123tijdschrift.nl!

5-9-2014 De beste manager magazines vind je op 123tijdschrift.nl. Op de website vind je groot assortiment tijdschriften voor managers. Werk jij in deze branche, of ben je geïnteresseerd in deze branche? Dan hebben wij een passend managementblad voor jou.

Je kunt met verschillende manager magazines veel te weten te komen over deze branche. Wil jij graag meer weten over coaching? Dan is het blad Management en Consulting echt iets voor jou. Of ben je op zoek naar een blad over beleggen dat is het magazine Beleggers Belangen misschien wel iets voor jou. Bekijk hieronder meer populaire manager magazines van 123tijdschrift.nl.

covers manager magazine

Emerce
Emerce is hét magazine dat gaat over digital market & business. In het magazine wordt er aandacht besteed aan e-business, marketing en technologie. Verder kun je lezen over interessante reportages, de nieuwste business ideeën en succesformules. Ook delen opinieleiders hun ervaringen en bieden jou inspiratie en inzichten. Deze maand lees je een interview met Andrew Fisher, Executive Chairman van Shazam Entertainment. Hij vertelt meer over de toekomst van audio-herkenning en het runnen van een miljoenenbedrijf. Ook lees je over Nederlanders die werken voor grote startups in Silicon Valley. Lijkt Emerce een magazine dat geschikt is voor jou? Abonneer je dan voordelig op 123tijdschrift.nl.

Medisch Dossier
Medisch Dossier beschrijft in toegankelijke taal over de stand van zaken op basis van de gevestigde vakliteratuur. In het magazine wordt er speciaal aandacht besteed aan alternatieve medicijnen en therapieën en lees je alle onafhankelijke informatie over jouw gezondheid. Elke maand staat het blad in het teken van een speciaal thema. Met een abonnement op Medisch Dossier weet jij wat je moet doen voor een gezonde leefstijl. Via 123tijdschrift.nl profiteer je van 35% korting op je abonnement. Deze maand in het magazine:
– Bang voor een beroerte
– Avondmensen bewegen minder
– Borstkanker? Slik multivitaminen!
– Aspirine doet misschien meer kwaad dan goed
– Japanse augurk beschermt tegen de griep

Media Detail
Ben jij ondernemer of verkoper in de consumentenelektronica? Dan is Media Detail het blad dat jij nodig hebt. Je leest de meest actuele informatie over beeld en geluid, telecom, computers, digitale fotografie en nog veel meer. Verder lees je interessante interviews, opinies en uitspraken van personen die bij de branche betrokken zijn. Met een abonnement op Media Detail krijg je het blad 10 keer per jaar thuisgestuurd. In de meest recente editie van Media Detail:
– Is de reparatie van smartphones en tablets iets voor jou?
– Smarttv van Philips
– Muziek wordt socialer door innovatieve technologie
– Eigenhandig beelden schieten in Ultra-HD

Manager magazines

Ben jij geïnteresseerd in een van de bovenstaande magazines? Ga dan naar 123tijdschrift.nl en sluit een voordelig abonnement af. In de web shop vind je nog meer magazines uit deze rubriek waar jij een keuze uit kunt maken. Profiteer van hoge kortingen via 123tijdschrift.nl!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*