Jij bent hier: Home / Algemeen / AutoWeek start een programma over auto’s op SBS6!

AutoWeek start een programma over auto’s op SBS6!

6-6-2014 Vanaf eind september start een nieuw autoprogramma op SBS6 genaamd AutoWeek Big Boys. AutoWeek meest populaire testredacteur Roland Tameling presenteert samen met tv-maker/autofreak/cabaretier Edo Brunner het programma. Als meest fanatieke autofanaten en kenners nemen de twee presentatoren je mee langs alle hoogte- en dieptepunten van autoland en duiken ze samen met jou in de wondere wereld van de auto. Ze laten je de meest nieuwe modellen tot klassiekers zien en dat gebeurt verpakt in een anders dan andere lichte en luchtige programmaformule.

De serie start met 8 afleveringen van 25 minuten en komt in lijn te staan met het profiel van Autoweek. AutoWeek Big Boys is vanaf eind september 2014 elke zaterdagmiddag te zien om 16.30 uur op SBS6. Een programma waar mannen van houden! Bekijk hieronder de pilot:

AutoWeek magazine

Natuurlijk is het magazine AutoWeek ook altijd nog te bestellen op 123tijdschrift.nl. Via onze website profiteer je van hoge kortingen die oplopen tot maar liefst 41%! In AutoWeek lees je het laatste nieuws uit de autowereld, maar ook artikelen over de meest interessante onderwerpen, de nieuwste modellen, kosten en het milieu en feiten over wetgeving. Daarnaast is er ook aandacht voor accessoires, onderhoud en occasions. Mis het niet en neem direct een abonnement op AutoWeek!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*