Jij bent hier: Home / Algemeen / Barbecueën met Linda en Waldemar in de nieuwe LINDA.

Barbecueën met Linda en Waldemar in de nieuwe LINDA.

22-7-2014 Deze maand staat LINDA. weer vol met de leukste en interessante lezersverhalen. Op de cover schittert Linda de Mol met Waldemar Torenstra, zij zijn samen aan het barbecueën.  Bekijk hieronder hoe de covershoot ging van de nieuwe LINDA.: burn baby burn.

In de nieuwe LINDA. lees je deze maand een dubbelinterview tussen Pierre Bokma en Chantal Janzen, vrouwen die een maagverkleining hebben gehad vertellen over hun huidoverschot, Waldemar Torenstra vertelt zijn verhaal, vrouwen over hun heimwee en natuurlijk de vaste rubriek Stom! met deze maand actrice Beppie Melissen.

LINDA. is het 1e personality magazine met elke maand een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen, columns van Jan & Saskia, Sylvia Witteman en Harm Edens. Rubrieken over beauty, mode, eten, tv, muziek, boeken en film. LINDA. verschijnt 12 x per jaar.

Abonneren op LINDA.

Het meest populaire vrouwenmagazine is te bestellen via 123tijdschrift.nl. De korting op het tijdschrift loopt op tot wel 24%. Bekijk de lopende aanbiedingen en maak je keuze. Voordelig en eenvoudig bestellen doe je via 123tijdschrift.nl.

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*