Jij bent hier: Home / Algemeen / Candy magazine: spannende reportages voor 5,- per maand

Candy magazine: spannende reportages voor 5,- per maand

02-09-2016 Op 123tijdschrift.nl vind je de grootste keuze uit de mooiste magazines tegen aantrekkelijke prijzen. Met een ruim assortiment van meer dan 500 tijdschriften vind je altijd een tijdschrift wat bij je past. Bijvoorbeeld Candy magazine. In dit spannende tijdschrift vind je elke maand uitdagende reportages van amateurs en professionals. Probeer Candy magazine nu voor maar 5 euro per maand. Je ontvangt 3 nummers van het tijdschrift Candy voor maar 15,-. Je krijgt maar liefst 23% korting! Het abonnement loopt automatisch af. Een ideaal abonnement om het tijdschrift te proberen.

Candy magazine is voor iedereen

Candy magazine staat elke maand boordevol spannende verhalen en uitdagende reportages van professionals én amateurs! Gewone mannen en vrouwen vertellen je wat ze doen en waar ze het doen. Dat geeft je iedere maand genoeg inspiratie om jouw intieme leven een oppepper te geven of om nieuwe dingen te ontdekken. Het tijdschrift Candy is niet alleen inspirerend voor singles en koppels met veel ervaring maar ook voor beginnelingen heeft het tijdschrift voorlichting en leerzame artikelen. Lees het blad alleen of samen met je partner! Met Candy leer jij jezelf en je partner goed kennen en ontdek je elke keer opnieuw je grenzen. Voor alle singles heeft Candy een aantal pagina’s met leuke contactadvertenties. Zo vind je eenvoudig gelijkgestemden en kun je direct je opgedane inspiratie in de praktijk brengen.

Candy magazine met korting

Wil je het tijdschrift Candy eens uitproberen? Je bestelt je maandelijkse portie spannende erotiek bij 123tijdschrift met maar liefst 28% korting! Je ontvangt nu tijdelijk 3 nummers Candy voor maar 15,-. Het abonnement loopt automatisch af dus buiten een leuk contact via één van de contactadvertenties zit je nergens aan vast. Wacht niet te lang en geef jouw leven tussen de lakens en daarbuiten een flinke oppepper! Met een proefabonnement op Candy hoef je de deur niet uit en beleef jij maandelijks comfortabele avonden. Profiteer nu!

Cover_Candy

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*