Jij bent hier: Home / Algemeen / Compleet kerstpakket voor 15,-

Compleet kerstpakket voor 15,-

12-12-2016 Ben je op zoek naar een leuk en persoonlijk kerstcadeau? Dan heeft 123tijdschrift.nl een leuke actie voor je. Speciaal voor de kerst hebben we een compleet kerstpakket samengesteld voor maar 15,-! Het kerstpakket bestaat uit een aflopend tijdschriftabonnement, één tijdschrift in cadeauverpakking voor onder de kerstboom en een cadeau t.w.v. 10,- om te besteden op www.bakker.com. Een completer pakket vind je nergens! Alle cadeau-abonnementen op 123tijdschrift.nl stoppen automatisch. Wacht niet te lang met bestellen. Alle kerstpakketten die voor of op 20 december worden besteld worden op tijd geleverd om onder de boom te leggen. Voor welk tijdschrift kies jij? Ga snel naar de actiepagina! 

rv_532x218_met_bestelbutton

Compleet kerstpakket: een persoonlijk cadeau

Met het complete kerstpakket van 123tijdschrift.nl zit je altijd goed. Je vindt op 123tijdschrift.nl meer dan 500 tijdschriften en kranten. Er is daarom altijd wel een tijdschrift dat bij de ontvanger van jouw cadeau past. Voor het complete kerstcadeau hebben we onze 25 meest populaire tijdschriften geselecteerd. Er zit voor ieder een leuk tijdschrift bij. Bijvoorbeeld 6 nummers Donald Duck voor de kinderen of die oom die van stripverhalen houdt. Zoek je iets voor je schoonmoeder? Wat dacht je van 4 nummers Libelle of 4 nummers Margriet? Voor de autoliefhebbers is er 4 nummers AutoWeek en de interieurverslaafden kunnen zich de komende maanden vermaken met 3 nummers vtwonen of 3 nummers Stijlvol wonen. En dat allemaal voor maar 15,-! Je krijgt één exemplaar van het gekozen tijdschrift thuisgestuurd in een cadeauverpakking die je onder de kerstboom kunt leggen. Daarnaast ontvang je een cadeaubon t.w.v. 10,- die je kunt besteden op www.bakker.com. Bijvoorbeeld aan een leuk kerststukje of bloembollen voor in het voorjaar.

Compleet kerstpakket: leuk voor iedereen

Het compleet kerstpakket is niet alleen een leuk cadeau voor familie of vrienden. Bent u een werkgever? Denk dan eens een tijdschrift als cadeau voor uw werknemers! Via 123tijdschrift.nl zijn er meerdere mogelijkheden om tijdschriften te bestellen voor in bijvoorbeeld een kerstpakket of als cadeau voor één van je gewaardeerde collega’s.4x Donald Duck voor 15,-


4x Libelle voor 15,-


4x Tina voor 15,-


3x vtwonen voor 15,-


4x AutoWeek voor 15,-


4x Tina voor 15,-

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*