Jij bent hier: Home / Algemeen / Compleet Sinterklaaspakket voor 15,-

Compleet Sinterklaaspakket voor 15,-

30-11-2016 Voor alle hulp-Sinten die lang denken wat ze zullen schenken maakt 123tijdschrift het dit jaar makkelijker. Speciaal voor de feestdagen bieden we een Compleet Sinterklaaspakket aan voor slechts 15 euro! Voor dit bedrag krijgt de ontvanger van jouw cadeau een aantal keer zijn of haar favoriete tijdschrift thuis gestuurd. Jij, als hulp-Sint of Piet krijgt een exemplaar in cadeauverpakking thuis gestuurd om in de zak te stoppen. Als kers op de taart kun je ook nog een persoonlijk Sinterklaasgedicht samenstellen. Een completer pakket vind je nergens!

LET OP! Bestel je voor of op 30 november 2016? Dan is het cadeau nog op tijd in huis voor in de zak! Bestellingen na 30 november kunnen helaas niet bezorgd worden voor 5 december. 

read_view_600x218_met_bestelbutton

Compleet Sinterklaaspakket

Speel dit jaar voor Sinterklaas en geef iemand een tijdschrift cadeau. Daar heeft de ontvanger van jouw cadeau wekenlang plezier van! Het compleet Sinterklaaspakket is slechts 15 euro en alle abonnementen stoppen automatisch. Je hebt keuze uit onze 25 populairste titels. Verras je kinderen met bijvoorbeeld 6x Donald Duck of 6x Tina voor slechts 15 euro. Houd je tante van interieur en design? Dan is 3x vtwonen een goede keuze! Een man getrokken op je lootje en geen idee wat te geven? met 4x AutoWeek zit je altijd goed. Op 123tijdschrift.nl vind je meer dan 500 tijdschriften en kranten. Mode, koken, reizen of auto’s? Je vind altijd een passend tijdschrift!

Omdat je van tijdschriften houdt

Op 123tijdschrift.nl vind je altijd het grootste aanbod aan tijdschriften tegen de beste prijzen. De kortingen lopen op tot wel 75%! Dat is wel heel voordelig lezen! Wist je dat je een tijdschrift ook cadeau kunt geven? Alle cadeau-abonnementen lopen automatisch af dus je zit nergens aan vast. Wacht niet te lang want acties zoals het Compleet Sinterklaaspakket zijn slechts tijdelijk geldig. Profiteer nu!4x Donald Duck voor 15,-


4x Libelle voor 15,-


4x Tina voor 15,-


3x vtwonen voor 15,-


4x AutoWeek voor 15,-


4x Tina voor 15,-

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*