Jij bent hier: Home / Algemeen / De Euroweken zijn verlengd!

De Euroweken zijn verlengd!

25-07-2016 Wegens groot succes zijn de Euroweken verlengd! Nog één week profiteer je van tijdschriften en kranten voor maar 1, 2 of 3 euro per week! En er is nog meer! Er is nog meer keuze uit tijdschriften! Speciaal voor deze laatste week zijn er extra tijdschriften toegevoegd. Kies bijvoorbeeld voor Libelle, Margriet, AutoWeek, Totaal TV of Veronica magazine! Waar je ook voor kiest, je profiteert van de beste prijzen!

proef_banner_532_wk30

Euroweken: kranten

Wist je dat er maar liefst 21 kranten meedoen met de Euroweken? Je leest al een krant vanaf slechts 1,- per week! Er zijn landelijke dagbladen en regionale dagbladen. Kies bijvoorbeeld voor AD Algemeen Dagblad, De Volkskrant of Het Financieele Dagblad. Voor het regionale nieuws ben je bij 123tijdschrift aan het juiste adres. Met 15 regionale kranten lees je altijd het nieuws uit jouw streek. Bijvoorbeeld in het Dagblad van het Noorden, Brabants Dagblad, De Gelderlander of de Twentsche Courant Tubantia. En allemaal voor slechts 1,- per week! Wacht niet te lang en profiteer van jouw kwaliteitskrant met mega korting! Naast de Euroweken deals vind je op 123tijdschrift veel abonnementen waar digitaal lezen gratis is bijgevoegd en digitale abonnementen. Hiermee kun je dagelijks de krant lezen op je computer of Ipad!

Euroweken: extra tijdschriften!

Tijdens de Euroweken las je al Elsevier, Viva en Flair voor slechts 2,- per week! Wegens het grote succes zijn er extra tijdschriften toegevoegd. Alleen deze laatste week lees je de tijdschriften Libelle, Margiet en AutoWeek voor slechts 2,50 per week en Totaal TV en Veronica magazine voor maar 99 cent! Deze zomer lees je super voordelig! Neem tijdschriften mee op vakantie, naar het strand of lees ze in je eigen achtertuin. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Met een abonnement op Donald Duck of Tina hebben zij elke week een leesmoment. Nog één week lang profiteer je van de Euroweken en lees jij je favoriete tijdschrift voor maar 1, 2 of 3 euro per week!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*