Jij bent hier: Home / Algemeen / Eerste Britse editie van ELLE Wedding!

Eerste Britse editie van ELLE Wedding!

ELLE-Wedding-is-nu-ook-in-Engeland-gelanceerd_reference8-9-2014 Vanaf 9 september ligt de eerste Britse editie van ELLE Wedding in de winkels van Groot-Brittannië. Ongeveer een week later zal deze Britse versie in Nederland verschijnen.

Hiernaast zie je de eerste officiële cover met daarom een prachtige trouwjurk van Chloé! De covershoot werd gefotografeerd door David Vasiljevic. Hoofdredacteur van de Britse ELLE, Lorraine Candy, is dolgelukkig met dit debuut: ‘’Op de Britse magazinemarkt hebben we geen vergelijkbaar luxe bruidsmagazine. ELLE Wedding wordt een totaal ander concept en moet de bruid helpen om haar eigen stijl te vinden op de grote dag.’’ De tagline van het magazine luidt ‘Individualiteit in plaats van conformiteit’.

Op 123tijdschrift.nl is natuurlijk de normale ELLE te vinden. ELLE is het meest aantonende modeblad van Nederland. In het magazine lees je alles over mode en beauty en kun je genieten van vele reisverhalen en lifestyle reportages. Daarnaast staat het magazine vol met interviews, shoppingtips en artikelen over fashion. Verder vind je ook abonnementen op de tijdschriften ELLE Eten, waarin je de lekkerste recepten kunt vinden, en ELLE Decoration, waaruit je veel inspiratie op kunt doen. Als je een abonnement bestelt via 123tijdschrift.nl profiteer je altijd van de hoogste kortingen! Daarnaast kunnen de meeste abonnementen cadeau worden gegeven.

ELLE Wedding

De maar liefst 200 pagina’s dikke Britse ELLE Wedding ligt vanaf 9 september in de schappen in Groot-Brittannië. Een week later kun je hem in Nederland vinden. Begin 2015 komt het tweede nummer uit. ELLE Wedding zal twee keer per jaar verschijnen.

Bron: http://www.elle.nl/Wedding/Nieuws/ELLE-Wedding-is-nu-ook-in-Engeland-gelanceerd

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*