Jij bent hier: Home / Algemeen / Erika Arps hoofdredacteur MIND Magazine

Erika Arps hoofdredacteur MIND Magazine

Erika Arps (44) begint per 1 oktober aan haar nieuwe functie. Sanne Visser, uitgever Glossy’s van Sanoma Uitgevers, is blij met de benoeming. “Na de spannende beginjaren onder de bezielende leiding van Renie van Wijk krijgt MIND magazine met Erika Arps een energieke, creatieve en enthousiaste opvolger, die samen met de redactie verder invulling zal geven aan het blad.”

Leuker leven
De nieuwe hoofdredacteur ziet MIND magazine, maandelijkse psychologie glossy voor een leuker leven, als een fantastische kans en uitdaging. “Het is een blad dat helemaal in de tijdgeest past. En ook bij mij. Ik volg het al vanaf het begin, twee jaar geleden, en lees elke editie weer met veel plezier en interesse. MIND magazine wordt gemaakt door een enthousiast team, ik kijk ernaar uit om samen met hen het blad en de bijbehorende activiteiten nog verder uit te werken!”

Bron: Persbericht Sanoma

Over Marc de Groot

Marc de Groot is online sales manager van Read & View. De Groot is in deze functie verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkoopkanalen van de online producten van het bedrijf.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*