Jij bent hier: Home / Algemeen / Euroweken: toptitels voor 1, 2 of 3 euro!

Euroweken: toptitels voor 1, 2 of 3 euro!

05-07-2016 De Euroweken zijn gestart! Tijdelijk ontvang je tijdschriften en kranten voor maar 1, 2 of 3 euro per week! 123tijdschrift heeft de beste aanbiedingen voor je geregeld. Met meer dan 30 titels is er voor iedereen een passend tijdschrift of krant te vinden. Voor welke deal ga jij?

nieuwsbrief_600x218

Euroweken: nú kranten voor 1 euro

Tijdens de Euroweken lees jij al het nieuws uit binnen- en buitenland voor slechts 1 euro per week! Voor 1 euro ontvang je dagelijks je favoriete krant op de mat. Je ontvangt tot wel 24x de populairste dagbladen voor 1 euro. Met keuze uit de grootste landelijke én regionale dagbladen is voor iedereen in Nederland een passende krant tegen de laagste prijs. Op 123tijdschrift.nl vind je een uitgebreid assortiment aan populaire kranten. De diverse proefabonnementen hebben kortingen tot wel 94%! Wil je op de hoogte blijven van het nieuws en de laatste actualiteiten? Profiteer dan tijdens de Euroweken van de hoogste kortingen op jouw favoriete dagblad. Voor iedere lezer heeft 123tijdschrift een passend dagblad. Kies bijvoorbeeld voor één van onze drie populairste dagbladen of neem een kijkje in het assortiment van de Euroweken! Onze 3 populairste dagbladen:
Euroweken: toptitels voor 1, 2 of 3 euro!

Toe aan ontspanning voor een kleine prijs? Tijdens de Euroweken lees je de leukste tijdschriften vanaf 1 euro per week! Met een ruime keuze aan vrouwen-, mannen- en kindertijdschriften lees je voordelig met het hele gezin! Op 123tijdschrift.nl vind je de grootste collectie tijdschriften tegen de laagste prijs. Je kunt kiezen uit doorlopende en aflopende abonnementen. Een aflopend abonnement is ideaal om eens een tijdschrift te proberen. Tijdens de Euroweken probeer je een nieuw tijdschrift extra voordelig! Profiteer nu snel want de aanbiedingen zijn slechts tijdelijk geldig. Kies voor onze 3 populairste tijdschriften of één van de andere toptitels!

 

 

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*