Jij bent hier: Home / Algemeen / Flow lanceert Flow Weekly

Flow lanceert Flow Weekly

e1eyd5auwza3 flow weekly2-9-2014 Het succesvolle tijdschrift Flow lanceert een nieuw product, Flow Weekly. Flow Weekly is een mooi schriftje gevuld met een weekplanner, handige inzichten, inspiratie, invulpagina’s en miniposters. Flow Weekly verschijnt (natuurlijk) wekelijks en is vanaf donderdag 11 september in tijdschriftenwinkels en supermarkten verkrijgbaar voor slechts €0,99.

In het wekelijkse schrift is er genoeg schrijfruimte voor gedachten, aantekeningen, lijstjes en plannen. Vol met prachtige illustraties, inzichten en praktische tips zoals je ook gewend bent van het tijdschrift. Elke week verschijnt het schrift met een ander thema. De eerste vier thema’s zijn al bekend: Waarom niets doen zo goed voor je is, Het mooie van kwetsbaarheid, Durf te vragen en Opruimen geeft rust (en niet opruimen soms ook).

Bekijk hieronder een korte video over Flow Weekly:

Flow Weekly

Het tijdschrift Flow bestaat inmiddels al 6 jaar en groeit nog steeds, ondanks de dalende tijdschriftenmarkt. Het blad is verdeeld in de vier thema’s Live mindfully, Simplify your life, Feel connected en Spoil yourself. Je leest o.a. over aandachtig leven, aandacht voor het nu, verhalen over mensen om je heen of in de wereld, alles over dingen delen, geluk dichtbij zoeken en nog veel meer. Ook krijg je tips om het leven eenvoudiger te maken en word je geïnspireerd door boeiende verhalen. In ieder nummer zitten verschillende papieren extra’s zoals schriftjes, inpakpapier en stickers.

Bron: http://www.sanoma.nl/merken/nieuws/flow-magazine-lanceert-flow-weekly/print/flow/
http://www.flowmagazine.nl/2013/09/12/flow-weekly-notebook-2014/

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*