Jij bent hier: Home / Algemeen / Formule 1: Volg Max Verstappen in Monaco

Formule 1: Volg Max Verstappen in Monaco

18-05-2016 Wil jij alles volgen omtrent Max Verstappen in Monaco maar geef je liever niet te veel geld uit? Dan heeft 123tijdschrift.nl een goede deal voor je. Je ontvangt nu 3 nummers Formule 1 voor maar 12,50 euro. Zo kom je alles te weten over  Max Verstappen tijdens de befaamde Grand Prix in Monaco.

153_formule1_xlarge

Formule 1 op de bank

Na zijn crash vorig jaar op de Grand Prix in Monaco rijdt de zoon van Jos Verstappen, Max Verstappen, dit jaar het legendarische parcours opnieuw.  Wie deze bekende race wil zien moet een flinke portemonnee hebben. Sinds de 18-jarige Nederlander in Barcelona de snelste tijd reed heeft heel Nederland het volste vertrouwen in de jonge coureur en is de vraag naar kaarten flink gestegen. Met een abonnement op Formule 1 blijf je op de hoogte en krijg je alle in’s en out’s te weten of de race van Max Verstappen, gewoon thuis op de bank. In het tijdschrift lees je alles over de autosport, vol snelheid en spektakel. Naast boeiende interviews, uitgebreide achtergrond en historische nieuwsverhalen geeft Formule 1 ook schitterende fotoreportages van de mooiste races. Met Formule 1 bespaar je een hoop geld en beleef je de autosport in je eigen vertrouwde omgeving.

Geef Formule 1 cadeau 

Het abonnement loopt vanzelf af. Daardoor is het tijdschriftabonnement ook ideaal om cadeau te doen aan een echte Formule 1 liefhebber. De fotoreportages zijn niet alleen interessant voor de oudere liefhebbers voor de autosport maar ook de jonge fans van Max Verstappen kunnen alles volgen omtrent Formule 1. Voor maar 12,50 ontvang je 3 nummers van Formule 1 in de brievenbus.

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*