Jij bent hier: Home / Algemeen / Geef een abonnement cadeau!

Geef een abonnement cadeau!

1-12-2014 Het is alweer december en dat betekent een maand vol cadeaus. Maar wat kan je geven? 123tijdschrift.nl biedt een ruime keuze aan abonnementen om cadeau te geven. 1086_linda_xlarge.jpg cadeau abonnement geefJe kunt kiezen uit tijdschriftabonnementen, dagbladen of een abonnement op een tv gids. Je kunt zelf kiezen welk tijdschrift abonnement jij cadeau wilt geven. Neem een kijkje op de website, bestel direct en geef het cadeau dat past bij iedereen!

Cadeau voor hem
Op zoek naar een cadeau voor hem? Sluit een cadeau abonnement af op bijvoorbeeld TopGear. In TopGear lees je iedere maand weer het actuele autonieuws, de beste autotests en grappige columns. Dit tijdschrift hanteert een humoristische toonzetten van het gelijknamige en populaire tv-programma TopGear. De presentatoren van dit programma leveren ook een bijdrage aan het magazine. Zo schrijven Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May vakkundige recensies en hilarische columns. Bestel nu 3 nummers voor maaar €9,95!

Cadeau voor haar
123tijdschrift beschikt over de leukste vrouwenbladen. Ben jij op zoek naar een cadeau voor haar? Sluit een abonnement af op bijvoorbeeld de LINDA. Linda de Mol staat centraal in dit glossy en lifestyle magazine. In het tijdschrift Linda vind je leuke interviews, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen en columns. Daarnaast staat het blad elke maand vol met artikelen over beauty, mode, eten, televisie, muziek, boeken en film. Nu 6 nummers voor €29,40

Cadeau voor de jeugd
Een Sinterklaas of kerstcadeau nodig voor de jeugd? Sluit een abonnement af op bijvoorbeeld Hitkrant. Bomvol met de laatste gossip, style en beauty van de stars, sneak previews van de nieuwste films en natuurlijk superveel interviews met de hotste artiesten. Nu 10 nummers voor slechts €19,95!

Geef een abonnement cadeau!

Neem een kijkje in het assortiment cadeau abonnementen van  123tijdschrift.nl. Bestellen kan eenvoudig en gemakkelijk op 123tijdschrift.nl. Een abonnement is het cadeau voor iedereen!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*