Jij bent hier: Home / Algemeen / Inzicht en kennis haal je in huis met Geschiedenis Magazine

Inzicht en kennis haal je in huis met Geschiedenis Magazine

Cover_GSM14_0357_TDS_nr_5 geschiedenis magazine8-9-2014 Ben jij een liefhebber van geschiedenis? Dan mag hét magazine over de Nederlandse geschiedenis bij jou zeker niet ontbreken. Geschiedenis magazine lost raadsels uit het verleden op, maar zorgt ook telkens voor nieuwe inzichten en een beter begrip van actualiteiten. Zowel moderne geschiedenis als de prehistorie, de Gouden Eeuw en archeologie komen aan bod in het magazine. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke personen of gebeurtenissen als: de Tweede Wereld Oorlog, Columbus, Willem van Oranje en de Romeinen.

In de meest recente editie van het magazine komen vele interessante onderwerpen aan bod. Zo kom je alles te weten over de eerste keizer van Rome, keizer Augustus en zijn wrede greep naar macht. Ook kom je meer te weten over de vroege Middeleeuwen die niet zo duister waren dan altijd werd gedacht, VOC vrouwen die mee gingen op de schepen naar het Oosten en het verhaal van een avontuurlijke Pelgrim Joost van Ghistele (1446-1516) uit Gent. Zijn aantekeningen vormden de basis van een veelgelezen reisboek.

Een abonnement bestellen op Geschiedenis Magazine kan heel eenvoudig via 123tijdschrift.nl waar je ook profiteert van hoge kortingen. Bekijk hier de lopende aanbiedingen:

2 nummers voor €9,50 i.p.v. €15,00 (-37%) stopt automatisch
4 nummers voor €19,50 i.p.v. €30,00 (-35%) stopt automatisch

Geschiedenis Magazine abonnement?

Ben jij geïnteresseerd in Geschiedenis Magazine? Abonneer je dan nu via 123tijdschrift.nl en profiteer van hoge kortingen. Kom alles te weten over de geschiedenis. Het blad verschijnt 8 keer per jaar en kan ook cadeau worden gegeven.

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*