Jij bent hier: Home / Shoppen / Gezond en fit de zomer in

Gezond en fit de zomer in

19-05-2016 Met de naderende zomer willen we allemaal weer fit voor de dag komen. Meer sporten en gezonder eten staat centraal. 123tijdschrift.nl helpt je met kortingen op tijdschriften die je ondersteunen om je doelen te bereiken. Met handige tips en boeiende verhalen over sport, beweging, bewust eten en een fitte geest ben jij klaar voor de zomer!

Start nu met een gezonde levensstijl

Start vandaag nog met een gezonde en bewuste levensstijl! Om je op weg te helpen heeft 123tijdschrift.nl een topaanbieding. Je ontvangt nu 6 nummers van gezondNU voor slechts 17,50! Met deze aanbieding bespaar je maar liefst 44% en de aanbieding stopt automatisch. gezondNU is een onafhankelijk tijdschrift dat aandacht besteedt aan gezondheid, voeding en psyche. Door samen te werken met een grote groep artsen en wetenschappers brengt gezondNU je maandelijks op de hoogte van de nieuwste medische ontwikkelingen wat deze voor jou betekenen. Via inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips helpt gezondNU je om een gezonde levensstijl te creëren en gezond te blijven. Een perfecte start voor een fitte zomer!

gezondnu_600x218

 

Fit op ieder vlak

Je voelt je niet alleen fitter door meer te bewegen en gezonder te eten. Ook een fitte geest draagt bij aan een gezond en levendig gevoel. 123tijdschrift.nl biedt tijdschriften aan die je ondersteunen op zowel fysiek als mentaal vlak. In Happy in Shape en Muscle & Fitness lees je alles over fit worden en fit blijven. Uiteraard kun je ook fit bezig zijn in de buitenlucht. In Fiets en Runner’s World kan je inspiratie opdoen voor sportieve buitenactiviteiten. Naast meer bewegen is gezond eten ook een must voor een fit lichaam. In Gezond eten en Paleo Magazine lees je alles over een gezonde en bewuste levensstijl en vind je verrassende gezonde gerechten. Ten slotte is een fitte geest ook van belang. Met Kijk en KNOW HOW verleggen zowel volwassenen als kinderen hun horizon en prikkel jij je brein met interessante feitjes en wetenschappelijke verhalen.

 

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*