Jij bent hier: Home / Algemeen / Gouden Televizier-Ring Gala 2016!

Gouden Televizier-Ring Gala 2016!

25-8-2016 Neem nu een jaarabonnement op Televizier voor 20,- en maak kans op 2 kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2016! Tijdens dit gala worden de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen uitgereikt aan bekende tv-sterren, zoals Linda de Mol en Chantal Janzen. Een avond onderdeel zijn van deze showbizzwereld is een unieke ervaring en daarom geeft Televizier nu 2 kaarten weg. Bestel nu snel een abonnement en misschien zit jij wel in de zaal tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala!

Gouden Televizier-Ring actie (2)

 

Welk programma wint de Gouden Televizier-Ring van 2016?

De Ring 2016 wordt uitgereikt aan het beste televisieprogramma van 2016. Sinds een paar dagen is de lijst met de 25 televisieprogramma’s, die kans maken op de Ring 2016, bekend en er kan dus weer massaal gestemd worden. Net zoals voorgaande jaren zijn er weer uiteenlopende televisieprogramma’s geselecteerd van zowel de commerciële televisiezenders, zoals RTL en SBS 6, als de publieke omroep, zoals Vara en Omroep Max.

Het blad Televizier is een bekende tv-gids voor de echte tv-liefhebber! In deze televisiegids lees je alles over de televisieprogramma’s van maar liefst 91 zenders. Daarnaast bevat het blad ook leuke en interessante reportages en een column van Peter van der Vorst. De focus van de televisiegids ligt op amusementenprogramma’s, series, komedies, soaps en films. Het is een overzichtelijke televisiegids waardoor je snel een overzicht hebt van het aanbod op de televisie en de gekleurde bolletjes in de televisiegids zorgen ervoor dat je gemakkelijk de digitale zender van je keuze kan vinden. 123tijdschrift heeft nu een superdeal speciaal voor de tv-liefhebbers: 1 jaar lang Televizier voor maar 20,-! Probeer dit blad nu en wie weet, ben jij diegene die het Gouden Televizier-Ring gala eens echt gaat meemaken!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*