Jij bent hier: Home / Algemeen / Gratis abonnement t.w.v 15 euro cadeau!

Gratis abonnement t.w.v 15 euro cadeau!

05-08-2016 In augustus ontvang je bij 123tijdschrift een GRATIS abonnement t.w.v. 15 euro cadeau! Deze actie is alleen geldig in de maand augustus en bij bestellingen boven de 30,-. Het maakt niet uit welk tijdschrift je besteld! Bij alle abonnementen boven de 30,- ontvang jij een unieke code waarmee je GRATIS een abonnement t.w.v. 15 euro kunt uitkiezen. In augustus lees je dus twee tijdschriften voor de prijs van één abonnement! Kies jij twee tijdschriften voor jezelf? Of misschien één voor je partner of kind? Alle gratis abonnementen lopen automatisch af. Je kunt het abonnement daardoor gemakkelijk cadeau geven aan iemand anders! Geef jezelf of een ander een gratis ontspannen moment. Wacht niet te lang want deze actie is slechts tijdelijk geldig.

banner_123_600_wk31

Gratis abonnement

Bij een bestelling vanaf 30,- ontvang je een unieke code waarmee je eenvoudig een gratis abonnement kunt bestellen t.w.v. maximaal 15 euro. Je kunt kiezen uit +300 tijdschriften en kranten. Kies bijvoorbeeld voor een gratis abonnement op het Financieele Dagblad, De Volkskrant of Ouders van Nu! Ook voor je kinderen zijn er een heleboel leuke tijdschriften. Bijvoorbeeld gratis abonnement op Donald Duck of Tina. Wil je het abonnement cadeau geven aan een goede vriendin? Dan is het gratis abonnement op Vriendin of Margriet een leuk cadeau! Kortom, er is voor iedereen wat wils.

Altijd de leukste acties

Bij 123tijdschrift vind je altijd de leukste acties! Naast de actie met het gratis abonnement kun je ook kiezen voor abonnementen met hoge kortingen of een leuk cadeau. Tijdelijk vind je bij 123tijdschrift een selectie aan abonnementen voor maar 9,95! Dat is wel heel voordelig lezen! Kies jij liever voor een leuk cadeau? Kies bijvoorbeeld voor een gratis tijdschriftenpakket t.w.v. 25 euro, een gratis pakket van Rituals suncare of een gratis mascara! De aanbiedingen en cadeaus wisselen regelmatig. Kijk voor alle aanbiedingen op cadeaus op www.123tijdschrift.nl!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*