Jij bent hier: Home / Algemeen / GRATIS agenda bij je Kèk Mama abonnement!

GRATIS agenda bij je Kèk Mama abonnement!

4-9-2014 Abonneer je nu voor 4 maanden op Kèk Mama voor slechts €22,00 en ontvang GRATIS een hippe agenda t.w.v. €12,50! Bestel snel want de actie is geldig t/m 23 september 2014 en OP = OP!

De nieuwe agenda van Kèk Mama is een echte must have! Door de schitterende felle kleuren is de agenda makkelijk vindbaar in je tas. Lekker overzichtelijk, met een waanzinnig mooi uitneembaar notitieboekje, een handige opberg envelop en leuke printables voor de feestdagen.  Met de agenda wordt 2015 een prachtig jaar, waarin alles op rolletjes loopt!

agenda KEK_banner_RenV_532x218px.jpg kek mama

Met een abonnement op het tijdschrift Kèk Mama haal je het grootste magazine over de vrouw in huis. In dit blad voor vrouwen met kinderen vind je uiteenlopende onderwerpen. Zo lees je veel over lifestyle, cultuur, reizen, beauty en mode, maar ook komt het onderwerp culinair aan bod. Verder staan er in Kèk Mama inspirerende verhalen over andere vrouwen en interessante reportages. Ook beschikt het blad over mooie verhalen met prachtige fotoreportages en de leukste adresjes om lekker te shoppen.

Gratis agenda van Kèk Mama ontvangen?

Wil jij de Kèk Mama agenda ontvangen? Abonneer je dan nu voor 4 maanden op het blad voor slechts €22,00 en ontvang de agenda helemaal GRATIS. Profiteer snel van deze aanbieding want OP = OP!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*