Jij bent hier: Home / Algemeen / GRATIS mini-abonnement bij je bestelling!

GRATIS mini-abonnement bij je bestelling!

9-12-2014 Je kunt nu gebruik maken van een geweldige Kerst actie bij 123tijdschrift.nl! Je ontvang nu namelijk een GRATIS mini-abonnement bij je bestelling. Je kunt kiezen uit 2 nummers Libelle, Margriet, AutoWeek, Zo Zit Dat of Tina. Wees er snel bij want deze tijdelijke actie is geldig t/m 23 december 2014.

Actieblok-Kerst-2014 gratis mini-abonnement

Maak kennis met een van de 5 deelnemende tijdschriften. Voor jonge meiden is er bijvoorbeeld de Tina. In het blad vind je artikelen over onderwerpen als jongens, feestjes, kleding en vriendschappen. Of kies het mini-abonnement van het populaire blad Libelle. Dit blad vertelt je alles over mode, interieur, relaties en vele andere interessante onderwerpen. Zo kun je elke week weer genieten van nieuwe en bijzondere recepten. Ook lees je in Libelle interessante reportages en artikelen, persoonlijke interviews en spraakmakende verhalen. Voor de mannen is er AutoWeek. Dit tijdschrift is een compleet en leuk blad over auto’s. AutoWeek verschijnt elke week op de deurmat met het laatste nieuws over de autowereld.

Gratis mini-abonnement

Wil jij een GRATIS mini-abonnement ontvangen? Abonneer je dan direct via 123tijdschrift.nl op een blad naar keuze. Je ontvangt dan 2 nummers Libelle, Margriet, AutoWeek, Zo Zit Dat of Tina er gratis bij.

Deze actie is geldig t/m 23 december 2014. 

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*