Jij bent hier: Home / Algemeen / GRATIS Nationale Entertainment Card t.w.v. €10,00 bij je Televizier abonnement!

GRATIS Nationale Entertainment Card t.w.v. €10,00 bij je Televizier abonnement!

5-9-2014 Ontvang nu een GRATIS Nationale Entertainment Card t.w.v. €10,00 bij de Televizier! Sluit een half jaar abonnement af (26 nummers) voor slechts €10,00 en profiteer van deze aanbieding! Het abonnement stopt automatisch. De Nationale Entertainment Card kun je gebruiken voor dvd’s, cd’s, games en tickets. Inwisselbaar bij Bol.com, See Tickets, Media Markt, V&D, Game Mania en alle entertainmentwinkels in Nederland.

televizier 532x218 RV gratis Gratis Nationale Entertainment Card

Met een abonnement op Televizier haal je het beste overzicht voor alle televisiezenders in huis. Zo vind je maar liefst 82 (digitale) zenders duidelijk en overzichtelijk op een rij. Zo hoef je niks meer te missen van jouw favoriete programma’s. Ook wordt er in Televizier aandacht besteed aan verschillende kijk tips en krijg je een top 15 met de beste programma’s. Verder staan er in dit blad nieuwe programma’s, recensies, de laatste tv-trends, zeer persoonlijke interviews met bekende Nederlanders en tv-sterren en een kijkje achter de schermen bij de populairste soaps, shows en series.

Gratis Nationale Entertainment Card + Televizier ontvangen?

Wil jij graag gebruik maken van deze spetterende aanbieding? Abonneer je dan op Televizier voor slechts €10,00 en maak gebruik van 67% korting en ontvang de Nationale Entertainment Card helemaal gratis. Bestellen doe je natuurlijk via 123tijdschrift.nl!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*