Jij bent hier: Home / Algemeen / Gratis vibrator Neo Supreme bij VIVA!

Gratis vibrator Neo Supreme bij VIVA!

20160616 HL-VIV-628x658-vibrator neo supreme21-07-2016 Heb jij geen blad voor de mond, ga je geen onderwerp uit de weg en heb je lef? Dan is VIVA jouw tijdschrift! Tijdelijk ontvang je bij 15 nummers VIVA GRATIS een vibrator Neo Supreme t.w.v 69,95 cadeau! Je krijgt de vibrator bij het abonnement er gratis en voor niks bij. Wacht niet te lang en ga een gegarandereerde hete zomer tegemoet met 15 nummers VIVA en de vibrator Neo Supreme. Profiteer snel!

Vibrator Neo Surpreme

De Neo Supreme vibrator is een topper voor de zomer! Het apparaat is waterproof en is usb-oplaadbaar. Met keuze uit maar liefst 6 krachtige snelheden past de Neo Supreme bij iedere VIVA vrouw! Het stijlvolle roze design is 100% VIVA waardig. De vibrator Neo Surpreme is gemakkelijk te reinigen en neem je eenvoudig mee. Zonneschijn of regen? Met VIVA en de vibrator Neo Surpreme beleef je sowieso een warme zomer! Voor slechts 49,95 haal je deze zomer dubbel plezier in huis. Een relaxte zomer beleef je met VIVA!

VIVA: niets te verbergen

VIVA vrouwen hebben geen blad voor de mond. Zij hebben niets te verbergen, gaan geen onderwerp uit de weg en zij durven zich open en kwetsbaar op te stellen. Het tijdschrift VIVA gaat over echte vrouwen met persoonlijke verhalen waar jij je in kunt herkennen. Elke week is er een nieuwe VIVA met 92 pagina’s vol humor, verhalen en reportages. Daarnaast is VIVA ook online te vinden! Voor je dagelijkse dosis lachen en om je hart te luchten kun je terecht op het VIVA forum! Daar praat je mee met de grootste vrouwen community van Nederland. Spraakmakend en niets te verbergen: dát is VIVA!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*