Jij bent hier: Home / Algemeen / Gratis vtwonen cadeaukaart t.w.v. 15,-!

Gratis vtwonen cadeaukaart t.w.v. 15,-!

30-09-2016 Deze herfst lees jij extra voordelig je favoriete tijdschrift in een nieuw interieur. Tijdelijk ontvang je bij een tijdschrift GRATIS een vtwonen cadeaukaart t.w.v. 15,-! Maak je huis klaar voor de herfst en creëer een ontspannen leesomgeving voor tijdens de koude en natte dagen. Naast een aantal nieuwe interieurstukken van vtwonen ontvang je jouw favoriete tijdschrift thuis op de deurmat. Zo hoef je letterlijk de deur niet meer uit! Let op: deze actie is slechts tijdelijk geldig. Tover jij deze herfst je woonkamer om tot een hippe en comfortabele leesomgeving? Profiteer dan nu van deze deal!

san_alg_herfst2016_renv_532x218px_metbutton

Cadeaukaart van vtwonen

De cadeaukaart van vtwonen kun je besteden in de webshop van het gelijknamige blad. Daar vind je meer dan 20.000 woonitems! Koop nieuwe accessoires voor in de woonkamer of nieuw keuken gerei om een heerlijke herfstmaaltijd te bereiden in de keuken. Wat je ook kiest, alle artikelen van vtwonen zijn geïnspireerd op de laatste woontrends die je maandelijks ziet in het tijdschrift. Wil je graag wooninspiratie op doen? Je ontvangt nu tijdelijk 5x het tijdschrift vtwonen en je krijgt er gratis een cadeaukaart t.w.v. 15,- bij! Deze kun je direct besteden om je huis herfst klaar te maken! In het tijdschrift lees je alles over de laatst trends voor binnen- en buitenhuis en kun je zonder schaamte bij andere lezers binnen gluren. Zo doe je gegarandeerd inspiratie op voor jouw eigen stekkie!

vtwonen, Donald Duck of Libelle?

Wil je liever een ander tijdschrift lezen dan vtwonen? Dat kan ook! Je krijgt een vtwonen cadeaukaart t.w.v. 15,- bij meer dan 15 andere tijdschriften. Neem bijvoorbeeld 10 nummers Donald Duck, 8 nummers Libelle of 8 nummers AutoWeek! Kijk op de actiepagina op 123tijdschrift.nl voor welke bladen de actie geldig is. Gebruik de kortingskaart om een lekkere leesomgeving te creëren om maandelijks of wekelijks jouw favoriete tijdschrift te lezen. Laat die regenachtige herfstdagen maar komen!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*