Jij bent hier: Home / Algemeen / Grazia: Het Social Media issue

Grazia: Het Social Media issue

9-5-2014 De nieuwe Grazia ligt in de winkel! Deze week: Het Social Media issue. Je lees onder andere over de grootste social media blunders en een cyberbully vertelt zijn verhaal: ‘’Ik pest celebs via twitter’’. Verder in Grazia worden er tips gegeven hoe je de perfecte selfie maakt en laten celebs de inhoud van hun tas zien. Daarnaast beantwoord Nicolette van Dam al haar social media vragen, vertelt zij hoe Jude Law haar probeerde te versieren en nemen we een kijkje hoe Amal George Clooney heeft getemd.

Bekijk hier het backstage filmpje van de fotoshoot met Nicolette van Dam:

Als jij op de hoogte wilt blijven van de laatste celebrity-nieuwtjes is de Grazia zeker wat voor jou! Met een abonnement op dit leuke magazine kun je elke week lezen over het laatste fashion en celebrity nieuws. Ook krijg je de beste beauty en shopping tips en lees je mooie waargebeurde verhalen.

Abonnement op Grazia

Ben jij al enthousiast geworden? Neem dan nu een abonnement op Grazia. Op 123tijdschrift.nl is er een ruime keuze uit abonnementen en profiteer je van hoge kortingen. TIP: ook leuk om Grazia als kado te geven!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*