Jij bent hier: Home / Algemeen / Happy in Shape: Lieke van Lexmond geeft zich bloot

Happy in Shape: Lieke van Lexmond geeft zich bloot

5-4-2015 Vanaf vandaag is de nieuwe titel ‘Happy in Shape‘ toegevoegd aan het assortiment van 123tijdschrift.nl. Lieke van Lexmond siert de cover van de eerste editie van de glossy waarin zij zich – een paar maanden na haar zwangerschap – letterlijk en figuurlijk bloot geeft in een spraakmakende reportage. Happy in Shape is een eigentijds magazine waarin op een positieve manier inspiratie & aspiratie wordt geboden om extra energie op te doen, lekker in je vel te zitten, om zo happy in shape te zijn en te blijven. In dit nummer laten we je de leukste healthy hotspots zien en zit de glossy boordevol met goede tips om in shape te worden en/of te blijven.

cover_HIS

116 pagina’s food & fit empowerement

Hoofdredacteur Claudia Straatmans, over Happy in Shape: “Fit is het nieuwe Sexy; waar dynamische vrouwen zelf bepalen hoe zij zich fit voelen en hierbij altijd op zoek zijn naar handreikingen. Om samen met de beste bladenmakers van Nederland een nieuw blad op de markt te zetten dat juist positieve energie hoog in het vaandel heeft, geeft een enorme kick. Voor ons kwam er maar een eerste covermodel in aanmerking: Lieke van Lexmond. Deze vrouw straalt. Die straling, die sprankeling, dat in shape komen – dat is de kern van onze mooie nieuwe titel.”

Happy in Shape bestellen

Happy in Shape verschijnt zes keer per jaar. Het eerste nummer ligt vanaf 3 maart in de winkel en kost € 4,95. Een voordelig abonnement kun je natuurlijk afsluiten op 123tijdschrift.nl.

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*