Jij bent hier: Home / Algemeen / Harper’s Bazaar nu verkrijgbaar op 123tijdschrift.nl!

Harper’s Bazaar nu verkrijgbaar op 123tijdschrift.nl!

1895_Harper's Bazaar_large3-11-2014 Eerder kondigen wij al aan dat vanaf eind augustus Harper’s Bazaar eindelijk naar Nederland komt. Nu is het blad ook te bestellen via 123tijdschrift.nl! Het oudste modeblad ter wereld werd opgericht in 1867 in de VS en groeide uit tot een wereldberoemd magazine met een iconische status. Tegenwoordig is Harper’s Bazaar verkrijgbaar in 47 landen en vanaf nu ook in Nederland. Het magazine verkoopt zo’n 700.000 exemplaren per nummer in het moederland.

Het blad is bedoeld voor vrouwen met een druk leven en dat combineren met hun liefde voor mode. Het zijn hard werkende vrouwen met vaak een gezin waardoor er weinig tijd is om te shoppen of om modeshows te kijken. Niet alleen biedt het blad mode en beauty, maar kun je ook verhalen lezen over kunst, cultuur, reizen en portretten van inspirerende vrouwen van over de hele wereld.

Harper’s Bazaar abonnement

Wil jij een abonnement op het oudste modeblad te wereld? Vanaf nu kun je Harper’s Bazaar bestellen via 123tijdschrift.nl. Met een abonnement ontvang je 5 nummers van het tijdschrift voor €25,00. Je profiteert dan van 17% korting!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*