Jij bent hier: Home / Algemeen / Een jaar lang Libelle voor maar €8,95 per maand!

Een jaar lang Libelle voor maar €8,95 per maand!

3-10-2014 Je kunt nu profiteren van maar liefst 40% korting op je Libelle abonnement. 1 jaar lang het tijdschrift voor maar €8,95 per maand! Je krijgt de Libelle dan elke week thuisgestuurd. Abonneer je voor 14 oktober 2014 om gebruik te maken van deze aanbieding.

readview, jpeg banner_532x218 libelle

 

 

 

 

 

De Libelle is het wekelijkse vrouwenblad dat alles weet over mode, interieur, relaties en vele andere interessante onderwerpen. Elke week vind je weer nieuwe en bijzondere recepten waar je van kunt genieten. Ook lees je interessante reportages en artikelen, persoonlijke interviews en spraakmakende verhalen. Het blad verrast en inspireert vrouwen in de leeftijd van 28 tot 55 jaar. Kortom, met een abonnement haal je het grootste vrouwenblad van Nederland in huis.

Deze week staat het magazine geheel in het teken van Oktober borstkankermaand. Hierin lees je verhalen van 80 vrouwen over hun borsten, het laatste medisch nieuws, alles over het borstkankerziekenhuis en wat als je moeder of zus borstkanker heeft.

Ieder jaar reikt het blad een medische award uit aan iemand binnen de zorg die zich bijzonder verdienstelijk maakt op een gebied waar vooral vrouwen mee te maken krijgen. Dit jaar is de prijs voor het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven. Bekijk hier een filmpje achter de schermen bij de Libelle Medisch Award:

Libelle abonnement?

Wil jij gebruik maken van 40% korting? Abonneer je dan voor 14 oktober 2014 via 123tijdschrift.nl. Voor slechts €8,95 per maand heb jij al een jaarabonnement op de Libelle. Ga naar de speciale actiepagina en bestel direct!

Bron: Libelle.nl

Over Julia

One comment

  1. ik overweeg serieus om op te zeggen, want ik vind het wel heel duur als je zo’n aanbieding kan krijgen
    jullie kunnen beter voor trouwe leden wat aan de prijs doen

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*