Jij bent hier: Home / Algemeen / In de spotlights: de jeugdbladen van 123tijdschrift.nl!

In de spotlights: de jeugdbladen van 123tijdschrift.nl!

jeugdbladen covers

Donald Duck Junior
Donald Duck Junior verschijnt een keer in de 2 weken en is het blad waarmee kinderen uren zoet zijn. In Donald Duck staan spannende avonturen van Donald Duck, zijn neefjes, Goofy, Mickey en Dagobert. Donald Duck Junior is eenvoudiger en overzichtelijker dan de ‘gewone Donald Duck’. Met vele spelletjes en puzzels vervelen de jonge Donald Duck lezer zich nooit. Verder in Donald Duck: veel kleurplaten, strips en veel om van te lachen! Op 123tijdschrift.nl is Donald Duck Junior te bestellen met hoge kortingen!

GOAL! Magazine
Deze maand is GOAL! Magazine verkrijgbaar in een speciale WK-editie. In deze editie staan WK schema’s zodat je alles zelf bij kunt houden en kun je meedoen aan leuke prijsvragen. Verder in GOAL! Magazine:

– Win een voetbalkamp
– GOAL! Kaarten
– Lachen met de WK sterren
– Win de officiële game: 2014 FIFA World Cup Brazil!
– Alle poules op een rijtje
– Tips voor Arjen Robben
– Interviews met WK gangers

Bij deze editie ontvang je ook een GRATIS Panini WK stickerboek, een pakje plaatjes & een voetbal sleutelhanger. GOAL Magazine is leuk voor alle kinderen die alles willen weten over voetbal. Neem nu een abonnement via 123tijdschrift.nl en ontvang het magazine elke maand thuis.

Kidsweek
Kidsweek is de weekkrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Elke donderdag staat de krant vol met nieuwtjes uit Nederland en de rest van de wereld. Verder lees je over sport, uitvindingen, film, dieren en andere leuke weetjes. Natuurlijk kun je ook lachen met strips en moppen en kun je meedoen aan leuke prijsvragen. Met een abonnement op Kidsweek ervaren kinderen hoe leuk lezen is en blijven ze op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt. Bestellen met hoge kortingen doe je natuurlijk op 123tijdschrift.nl. Bij een half jaar abonnement krijg je nu GRATIS 2 moppenboekjes!

Tina
Tina is het blad voor meiden tussen de 9 en 13 jaar en is elke week een feestje om te lezen. In het magazine lees je de meest grappige strips, krijg je tips en lees je over allerlei vips. Verder is het blad gevuld met posters, quizzen en mode. Tina biedt urenlang leesplezier! Deze week in Tina:

– Op bezoek bij Dioni: Binnenkijken in zijn kamer
– Posters van Zendaya en Sam & Cat!
– De nieuwe stip Emme’s Dierenwereld (klik hier en lees meer over de nieuwe strip)

Wil je dit meidenblad thuis ontvangen? Met een abonnement op het magazine kan dat! Bekijk nu de vele abonnementen van Tina op 123tijdschrift.nl en maak je keuze!

Jeugdbladen abonnementen

Bekijk het assortiment jeugdbladen op 123tijdschrift.nl. Er is keuze genoeg en je profiteert ook nog eens van hoge kortingen. In de rubriek jeugdbladen zit o.a. in het assortiment: Hitkrant, Meiden Magazine, Okki, Bobo, Girlz!, National Geographic Junior, Wetenschap in Beeld en nog veel meer populaire bladen voor kinderen.

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*