Jij bent hier: Home / Algemeen / KNALACTIE: de leukste tijdschriften voor maar €15,00!

KNALACTIE: de leukste tijdschriften voor maar €15,00!

3-9-2014 Tot en met 14 september 2014 kun je gebruik maken van deze geweldige knalactie! Je kunt nu kennis maken met diverse bladen naar keuze voor maar €15,00, bovendien stoppen de abonnementen automatisch! Profiteer nu van hoge korting op vele top tijdschriften!

knalactie Actieblok-Leukste-titels-laagste-prijs-02

Speciaal voor jou heeft 123tijdschrift.nl een selectie gemaakt van toptitels. Zo heb je de keuze uit populaire bladen als Voetbal International, Grazia, Vriendin, De Telegraaf en nog veel meer. Op de speciale actiepagina kun je een kijkje nemen tussen alle deelnemende tijdschriften. Of je nou van auto’s houdt, op de hoogte wilt blijven van de laatste mode of alles wil weten over gezondheid, er zit voor iedereen wel een passend tijdschrift tussen! En dat voor slechts €15,00!

KNALACTIE: ALLES VOOR €15,00!

Sluit bijvoorbeeld een abonnement af op het tijdschrift Privé en kom alles te weten over de laatste roddels. Lees spraakmakende interviews, onthullende reportages en krijg exclusief beeldmateriaal te zien. Of wil jij liever een abonnement op Royalty zodat jij het laatste nieuws uit het koningshuis komt te weten? Voor een compleet overzicht van alle deelnemende titels kun je een kijkje nemen op de actiepagina!

knalactie covers

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*