Jij bent hier: Home / Algemeen / Linda de Mol was maar 12 weken single in 34 jaar

Linda de Mol was maar 12 weken single in 34 jaar

15-10-2014 Vanaf vandaag ligt de nieuwe LINDA. in de winkel met als thema ‘Happy Single’. In het nieuwe nummer vertelt Linda de Mol dat tussen de relatie met de vader van haar kinderen en haar huidige partner een kleine drie maanden zat, en daar is ze niet trots op. Ook vertelt Linda: ‘’Het komt allemaal voort uit die stomme angst om alleen te zijn. De angst ‘s avonds in een leeg, donker huis te komen, in mijn eentje in dat grote bed te liggen, niemand te hebben die een kopje thee zet als je koorts hebt en niemand om ‘s nachts tegenaan (of op) te kruipen.’’

Bekijk hieronder hoe het er aan toe ging achter de schermen bij de covershoot:

Verder vertelt – neefje van Linda – Johnny de Mol over zijn nieuwe liefde, Shima. Zo vertelt hij: ‘’het voelt zo goed dat het bijna eng is’’. Johnny heeft al een tatoeage laten zetten voor zijn vriendin, iets wat hij nooit eerder heeft gedaan. Ook wonen ze al samen. Johnny had eerder een relatie met o.a. Bridget Maasland, Chantal Janzen en Josje Huisman.

Verder in LINDA. Happy Single:
– Na 50 jaar gescheiden
– Snakken naar seks
– Dubbelinterview: Johnny de Mol en Igone de Jongh
– Alleen en bekend
– Stom! Met acteur Kees Boot
– En nog veel meer!

LINDA. abonnement?

Abonneer je nu op LINDA. via 123tijdschrift.nl en geniet elke maand van het tijdschrift. Voor slechts €29,40 kun je nu al een jaarabonnement afsluiten. Eenvoudig en voordelig bestellen doe je via 123tijdschrift.nl!

Bron: Lindanieuws.nl

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*