Jij bent hier: Home / Algemeen / Louis Vuitton krijgt eigen tijdschrift!

Louis Vuitton krijgt eigen tijdschrift!

2-10-2014 Louis Vuitton coverHet Franse modehuis Louis Vuitton lanceert een eigen tijdschrift, getiteld The Book. Het tijdschrift zal twee keer per jaar verschijnen. In oktober verschijnt het eerste nummer van The Book. Het nieuwe magazine wordt vertaald in elf verschillende talen en zal alleen worden verstuurd aan goede klanten van het merk. De hoofdredacteur is Sylvia Jorif, zij was een medewerker van de Franse editie van ELLE.

Het Louis Vuitton magazine

Op de cover van de eerste 126 pagina’s dikke editie staat actrice Charlotte Gainsbourg. In het magazine vind je de mannencollectie van Louis Vuitton, gefotografeerd door Peter Lindberg in IJsland. Verder wordt actrice Catherine Deneuve geïnterviewd en vind je een artikel over alle tassen van het merk. Ten slotte laat hoofdontwerper Nicolas Ghesquière aan de hand van een jas, jurk en laarzen uit hoe hij te werk gaat tijdens het ontwerpen.

Wil jij een abonnement op een modeblad? Neem dan een kijkje op 123tijdschrift.nl waar je het hele assortiment modebladen kunt bekijken. Zo vind je abonnementen van VOGUE, ELLE, Cosmopolitan, Grazia, Glamour en nog veel meer!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*