Jij bent hier: Home / Algemeen / MEGAKORTING op Margriet: 1 jaar voor maar €8,95 per maand!

MEGAKORTING op Margriet: 1 jaar voor maar €8,95 per maand!

26-9-2014 Het populaire magazine voor vrouwen Margriet is met maar liefst 40% korting te bestellen op 123tijdschrift.nl. Sluit een jaarabonnement af en betaal slechts €8,95 per maand! Daarnaast ontvang je 3 keer Margriet More bij je abonnement. De spraakmakende rubrieken uit Margriet gaan verder in Margriet More. In het blad vind je persoonlijke en deskundige verhalen. Tevens bevatten deze verhalen prachtige en paginagrote fotografie. Verder bestaat het blad uit veel informatie, ideeën, de leukste adresjes en tips in een extra katern.

Banner 532x218.jpg margriet

 

 

 

 

 

 
Deze maand was Patty Brard gasthoofdredacteur van het blad. Ze had vele ideeën over alles wat zij in ‘haar’ nummer wilt hebben. Zo lees je een interview met een groot voorbeeld van Patty, Thé Lau en showen haar shownieuws collega’s wat ze op Patty’s bruiloft dragen. Hieronder zie je een kijkje achter de schermen bij het maken van het nummer met Patty als gasthoofdredacteur.

Margriet abonnement

Met een abonnement op het tijdschrift Margriet lees je alles over relaties, vrije tijd, beauty, lifestyle en gezondheid. Ook vind je hilarische en herkenbare verhalen over o.a. werk, relaties en het gezin. Verder staan er in Margriet interessante achtergrondverhalen en artikelen over actuele zaken. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op deze gebieden. Tevens vind je inspirerende interviews en indrukwekkende reportages over mensen die midden in de maatschappij staan.

Wil jij gebruik maken van 40% korting op je jaarabonnement? Ga dan nu naar 123tijdschrift.nl en sluit je abonnement direct af! Betaal slechts €8,95 per maand en geniet van de Margriet! Abonnees lezen het magazine gratis op de tablet. Deze aanbieding is geldig t/m 23 oktober 2014.

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*