Jij bent hier: Home / Algemeen / 12 nummers MAX magazine voor maar €10,00!

12 nummers MAX magazine voor maar €10,00!

6-6-2014 123tijdschrift.nl biedt weer een spetterende WK actie. Nu 12 nummers MAX Magazine voor maar €10,00! Het is een aflopend abonnement wat betekent dat het abonnement automatisch stopt. Je zit dus nergens aan vast!

Actieblok-Max Magazine-WK

Met een abonnement op MAX Magazine haal je het meest complete programma overzicht in huis. Het magazine is duidelijk leesbaar en biedt een helder overzicht van de programmagegevens. Verder staat het blad boordevol interessante artikelen en geeft de laatste trends op het gebied van gezond leven, reizen, financiën en lifestyle. Momenteel zijn er vele WK artikelen te lezen in het magazine. Zo lees je bijvoorbeeld over het WK van toen en nu, hoe de opa van van Persie zijn grootste fan is en hoe oranje het gaat volhouden in de hitte van Brazilië. Daarnaast ontvang je ook een uitgebreid speelschema.

MAX Magazine bestellen?

Wil jij gebruik maken van deze WK actie? Abonneer je dan nu op MAX Magazine via 123tijdschrift.nl. Alleen op 123tijdschrift.nl kun jij gebruik maken van deze spetterende actie. Je profiteert van maar liefst 33% korting!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*