Jij bent hier: Home / Algemeen / Mikro Gids: kans op iPad mini 2

Mikro Gids: kans op iPad mini 2

18-08-2015 Ben je toe aan een nieuwe tablet, of heb je er geen? Je maakt bij Mikro Gids kans op een nieuwe iPad mini 2 wanneer je een abonnement van Mikro Gids aanbieding op deze tv-gids neemt. Deze handige tablet kun je met 1 hand vast houden!

Mikro Gids Ipad mini 2

iPad mini 2

De iPad mini 2 is net zo krachtig als de iPad Air, de grote broer van de Ipad mini 2, maar dan in een compacter formaat. Het 7,9-inch Retina-scherm geeft foto’s en video’s vol details weer. De tablet bevat een snelle mobiele processor waardoor het direct en snel reageert. Met de vele beschikbare apps in de App Store, zul je je ook niet snel vervelen. De iPad mini 2 weegt slechts 331 gram en is daarom makkelijk met 1 hand vast te houden. Daarnaast heeft het standaard wifi en is Bluetooth 4.0 aanwezig.

Over Mikro Gids

Mikro Gids is de meest compacte en handige programmagids. En verstrekt een grote hoeveelheid informatie over het veelzijdige aanbod op radio en televisie, met de nadruk op films en series. De programmagegevens zijn compleet en overzichtelijk, de Nederlandse zenders staan overzichtelijk op één pagina. Mikro Gids is van de KRO, maar heeft geen duidelijk katholieke uitstraling. Het is een no-nonsense programmagids, goede kwaliteit voor een lage prijs. Voor het complete overzicht van abonnementen op Mikro Gids ga je naar 123tijdschrift.nl.

Let op: deze aanbieding geldt tot en met 30 september 2015

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*