Jij bent hier: Home / Algemeen / Moederdag: geef je moeder een tijdschrift!

Moederdag: geef je moeder een tijdschrift!

01-05-2015 Geef je moeder met Moederdag een tijdschrift cadeau! 8 mei is het Moederdag, de dag om je moeder eens extra te verwennen.  Speciaal voor Moederdag heeft 123tijdschrift.nl de beste aanbiedingen geselecteerd. Geef je moeder een ontbijt op bed met een tijdschrift of verras haar ’s middags op de bank. Met een tijdschrift zit iedere moeder er tijdens Moederdag ontspannen bij!

moederdag_2016_532x218_zonder_button

 

Voor iedere moeder een passend tijdschrift

Het maakt niet uit of je precies weet wat je moeder leuk vindt of werkelijk geen idee hebt, met een tijdschrift zit je altijd goed. 123tijdschrift.nl heeft een ruim aanbod aan tijdschriften. Voor iedere moeder is er een passend tijdschrift. Laat je moeder lekker thuis ontspannen op de bank met het tijdschrift vtwonen, Flow of Stijlvol wonen. Is je moeder graag actief in de buitenlucht? Denk dan aan Landleven of Tuinseizoen. Een tijdschrift kan je moeder ook de nodige inspiratie bieden. Psychologie Magazine en Elsevier geven ruimte tot nadenken of misschien doet je moeder met Lonely Planet Traveller wel nieuwe reisplannen op. Kortom, een tijdschrift is voor iedere moeder een passend Moederdag cadeau.

Verras je moeder voordelig 

Met een tijdschriftabonnement van 123tijdschrift.nl verras je jouw moeder voordelig. Special voor Moederdag heeft 123tijdschrift.nl de beste aanbiedingen geselecteerd met kortingen tot wel 75%! Bij sommige abonnementen krijg je ook een mooi cadeau, voor je moeder of voor jezelf. Veel abonnementen stoppen automatisch. Daardoor zijn de perfecte cadeau-abonnementen of om zelf uit te proberen! Profiteer snel en geef je moeder voordelig een tijdschriftabonnement cadeau! De aanbiedingen zijn geldig t/m 8 mei 2016.

 

 

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*