Jij bent hier: Home / Algemeen / Nieuw bij 123tijdschrift: Wendy magazine!

Nieuw bij 123tijdschrift: Wendy magazine!

02-08-2016 Vanaf vandaag lees je bij 123tijdschrift ook Wendy magazine! Het tijdschrift van presentatrice en actrice Wendy van Dijk geeft elke 2 maanden een portie energie en optimisme. In de feelgood glossy staat goed nieuws en vrolijke verhalen centraal. Daarnaast lees je in iedere editie diepte interviews met mooie beelden. In Wendy neemt Wendy van Dijk je mee in haar leven en dat van haar vrienden om elkaar te inspireren met hoop, ontspanning, liefde en kracht. Geef jouw leven een positieve boost en profiteer nu van de speciale aanbieding van Wendy Magazine, 6 nummers voor 35 euro inclusief 3 kaarten voor een amusementspark in Nederland!

wendy_532

Erop uit met Wendy

Met Wendy magazine start je geluk direct! Naast een ontspannen moment op de bank met Wendy wordt er ook aan het geluk van het hele gezin gedacht. Bij een abonnement op het tijdschrift krijg je niet 1, niet 2 maar 3 vrijkaarten voor een amusementspark naar keuze! Je kunt kiezen uit De Apenheul, Dierenpark Amersfoort, AquaZoo Friesland, ZooPark Overloon, Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen. En dat samen met 6x Wendy Magazine voor slechts 35,-! Dat wordt een dagje uit met het hele gezin! Voor welk uitje kies jij?

Wendy: een groot succes

Sinds de lancering van het tijdschrift Wendy is het een groot succes. Het tijdschrift verschijnt 6x per jaar en staat vol met goed nieuws, lifestyle, advies, doe tips en geluksmomentjes. Natuurlijk laat Wendy van Dijk ook van zich horen. Met inspirerende verhalen en boeiende reportages laat Wendy zien hoe jij je eigen geluk kunt creëren. Wacht niet te lang en start je eigen zoektocht naar geluk! Je bestelt 6x Wendy + 3 vrijkaarten voor een amusementspark naar keuze eenvoudig en snel bij 123tijdschrift. Tijdelijk ontvang je in de maand augustus bij een bestelling boven de 30,- ook nog een abonnement naar keuze t.w.v. 15,- cadeau! Dat is wel heel voordelig lezen! Profiteer snel want op = op!

 

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*