Jij bent hier: Home / Nieuwe tijdschriften

Categorie: Nieuwe tijdschriften

Feed Subscription<

Alle berichten over nieuwe tijdschriften releases, eenmalige uitgaven en meer vind je hier.

Gratis dierentuin kaartjes bij WENDY!

10-08-2016 Tijdelijk ontvang je 3 GRATIS dierentuin kaartjes t.w.v. 63 euro bij het tijdschrift WENDY! Vanaf 1 augustus heeft het assortiment van 123tijdschrift een nieuw blad. WENDY is de feelgood-glossy van Wendy van Dijk, boordevol optimisme en goed nieuws. 123tijdschrift heeft een leuke welkomstactie. Je ontvangt nu bij 6 nummers WENDY 3 GRATIS dierentuinkaartjes t.w.v. 63 euro cadeau én je mag een GRATIS tweede abonnement uitkiezen t.w.v. 15 euro. Dat is maar liefst 78 euro aan cadeaus! En dat samen voor maar 35 euro. Je ontvangt dus niet slechts korting voor een dierentuin maar gratis kaarten. Dat is wel een ... Lees meer »

Nieuw bij 123tijdschrift: Wendy magazine!

02-08-2016 Vanaf vandaag lees je bij 123tijdschrift ook Wendy magazine! Het tijdschrift van presentatrice en actrice Wendy van Dijk geeft elke 2 maanden een portie energie en optimisme. In de feelgood glossy staat goed nieuws en vrolijke verhalen centraal. Daarnaast lees je in iedere editie diepte interviews met mooie beelden. In Wendy neemt Wendy van Dijk je mee in haar leven en dat van haar vrienden om elkaar te inspireren met hoop, ontspanning, liefde en kracht. Geef jouw leven een positieve boost en profiteer nu van de speciale aanbieding van Wendy Magazine, 6 nummers voor 35 euro inclusief 3 kaarten voor ... Lees meer »

Kerst cadeautips die je niet kunt missen!

Sinterklaas is weer naar Spanje, kerstbomen zijn versierd, er hangt een kerstsfeer in de lucht, dus het is weer tijd om cadeaus uit te zoeken! Heb je nog geen idee wat je voor de Kerst moet schenken? Met een tijdschrift geef je iedereen wékenlang leesplezier. Speciaal voor jou hebben wij alvast wat Kerst cadeautips op een rijtjes gezet met de populairste bladen met onze beste aanbiedingen. En vergeet niet; dit is je laatste kans om 35 euro shoptegoed terug te verdienen!   De leukste Kerst cadeautips 123tijdschrift.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan mannen-, vrouwen- en kinderbladen. Hieronder vind je een overzicht van de populairste tijdschriften uit ons assortiment. Wie ga ... Lees meer »

Party nieuw in het assortiment van 123tijdschrift.nl

8-05-2015 We hebben een nieuwe titel aan onze webshop toegevoegd: Party! Met dit tijdschrift haal je elke week een feestje in huis én ben je op de hoogte van het laatste showbizz nieuws, lees je informatieve rubrieken over lekker eten, relaties en gezond leven. Ook staan er elke week leuke puzzels in waarmee je prijzen kunt winnen. Je hebt Party al in huis voor slechts 15 euro! Party elke week in de brievenbus? Abonnee worden? Met een abonnement hoef je geen editie meer te missen en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Ga naar 123tijdschrift.nl en bestel bijvoorbeeld ... Lees meer »

LINDA. 129: BIG FAT GYPSY WEDDING

15-4-2015 In de nieuwste LINDA. 129 BIG FAT GYPSY WEDDING, lees je alles over in het huwelijksbootje stappen. Voor de cover trok Linda de Mol zelf een echte Gypsy trouwjurk aan. Ze droomde vroeger zelf ook altijd van een ‘gypsy wedding’: “Toen ik een jaar of negen was, was dit het beeld wat ik had van hoe je er uit hoort te zien op een bruiloft”, vertelt ze. Het programma ‘My Big Fat Gypsy Wedding’ Linda is dol op het programma ‘My Big Fat Gypsy Wedding’: “Grote pot thee, kaarsen aan en smullen van trouwjurken die dertig kilo wegen en niet door de ... Lees meer »

Happy in Shape: Lieke van Lexmond geeft zich bloot

5-4-2015 Vanaf vandaag is de nieuwe titel ‘Happy in Shape‘ toegevoegd aan het assortiment van 123tijdschrift.nl. Lieke van Lexmond siert de cover van de eerste editie van de glossy waarin zij zich – een paar maanden na haar zwangerschap – letterlijk en figuurlijk bloot geeft in een spraakmakende reportage. Happy in Shape is een eigentijds magazine waarin op een positieve manier inspiratie & aspiratie wordt geboden om extra energie op te doen, lekker in je vel te zitten, om zo happy in shape te zijn en te blijven. In dit nummer laten we je de leukste healthy hotspots zien en zit de ... Lees meer »

Tijd voor Kleur!: Het eerste kleurtijdschrift voor volwassenen

18-2-2015 Om een antwoord te geven op de grote vraag naar kleurboeken voor volwassenen, presenteert Denksport met trots het eerste kleurtijdschrift Tijd voor Kleur! Iedere 8 weken kun je aan de slag met een nieuwe editie met prachtige kleurplaten. Is kleuren iets dat jij heel leuk vind en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is een abonnement op Tijd voor Kleur! zeker aan te raden! Het papier van dit prachtige kleurboek is zorgvuldig geselecteerd, zodat er ook met viltstiften gekleurd kan worden. Met 22 x 27.5 cm is het een lekker grote bundel. Iedere 8 weken verschijnt een nieuwe editie met prachtige ... Lees meer »

Harper’s Bazaar nu verkrijgbaar op 123tijdschrift.nl!

3-11-2014 Eerder kondigen wij al aan dat vanaf eind augustus Harper’s Bazaar eindelijk naar Nederland komt. Nu is het blad ook te bestellen via 123tijdschrift.nl! Het oudste modeblad ter wereld werd opgericht in 1867 in de VS en groeide uit tot een wereldberoemd magazine met een iconische status. Tegenwoordig is Harper’s Bazaar verkrijgbaar in 47 landen en vanaf nu ook in Nederland. Het magazine verkoopt zo’n 700.000 exemplaren per nummer in het moederland. Het blad is bedoeld voor vrouwen met een druk leven en dat combineren met hun liefde voor mode. Het zijn hard werkende vrouwen met vaak een gezin ... Lees meer »

Jongerenkrant 7Days is vernieuwd!

30-10-2014 De populaire krant voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar is gerestyled. Morgen zal het nieuwe nummer van 7Days verschijnen waarin meer ingezet wordt op beeld en komt de nadruk veel meer te liggen op achtergrond. Ook wordt de lezer meer betrokken bij de weekkrant. Zo zullen jongeren zelf vaker artikelen inleveren en wordt er meer opinie gebracht. Vijf jaar geleden vond de laatste grote verandering plaats. Twee jaar geleden was er een kleine opfrisbeurt maar dit keer is er heel veel nieuw. Vorige maand haalde 7Days nog de tweede prijs bij de World Young Reader Award. ... Lees meer »

Louis Vuitton krijgt eigen tijdschrift!

2-10-2014 Het Franse modehuis Louis Vuitton lanceert een eigen tijdschrift, getiteld The Book. Het tijdschrift zal twee keer per jaar verschijnen. In oktober verschijnt het eerste nummer van The Book. Het nieuwe magazine wordt vertaald in elf verschillende talen en zal alleen worden verstuurd aan goede klanten van het merk. De hoofdredacteur is Sylvia Jorif, zij was een medewerker van de Franse editie van ELLE. Het Louis Vuitton magazine Op de cover van de eerste 126 pagina’s dikke editie staat actrice Charlotte Gainsbourg. In het magazine vind je de mannencollectie van Louis Vuitton, gefotografeerd door Peter Lindberg in IJsland. Verder ... Lees meer »