Jij bent hier: Home / In de bladen / Nog 2 dagen tot Moederdag!

Nog 2 dagen tot Moederdag!

06-05-2016 8 mei 2016 is het weer Moederdag! Ben je (nog) op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Geen stress voor nodig! Op 123tijdschrift.nl kun je zelfs last minute je moeder verrassen met een tijdschriftabonnement. Speciaal voor Moederdag hebben wij de beste aanbiedingen geselecteerd. De aanbiedingen zijn tijdelijk geldig dus kom snel in actie en laat je moeder genieten van haar favoriete tijdschrift. Dat is nog eens een ontspannen Moederdag.

moederdag_2016_532x218_zonder_button

Een ontspannen Moederdag

Een ontbijt op bed, relaxen op de bank of gezellig samen lezen? Daar hoort een tijdschrift bij! Met een tijdschriftabonnement van 123tijdschrift.nl kan je moeder genieten van haar favoriete tijdschrift. Een tijdschriftabonnement afsluiten via 123tijdschrift.nl is niet alleen heel gemakkelijk maar ook voordelig. Speciaal voor Moederdag hebben wij de meest voordelige aanbiedingen geselecteerd, met kortingen tot wel 75%! Veel abonnementen lopen automatisch af. Dit maakt deze tijdschriftabonnementen zeer geschikt om cadeau te geven of om zelf een tijdschrift te proberen zonder dat je ergens aan vast zit!

Moederdag tips

Wist je dat je met een tijdschrift alle kanten op kunt? Voor iedere moeder is een passend tijdschrift te vinden. Wat dacht je van LINDA., Viva of Flair? Voor de sportieve moeders is er Happy in Shape en voor de liefste thuismama’s vtwonen. Kijk hier voor alle moederdagaanbiedingen. Ook als je de tijdschriften hebt gelezen kun je er nog veel leuks mee doen. Ga tijdens Moederdag knutselen en maak samen een inspirerend moodboard of een plakboek met je favoriete editorials. Kortom, met een tijdschrift wordt Moederdag een feest!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*