Jij bent hier: Home / Video / Playboy showt beelden van fotoshoot met Beertje van Beers

Playboy showt beelden van fotoshoot met Beertje van Beers

04-10-2013- Alle Playboy fans kijken ernaar uit, de verjaardageditie met de foto”s van Beertje van Beers. Playboy laat mannelijk Nederland niet langer in spanning en heeft op hun site de eerste beelden van de shoot vrijgegeven.

Playboy showt beelden van fotoshoot met Beertje van Beers

Fotografie: Foto Floor

Playboy shoots waar foto”s van bekende Nederlanders werden gemaakt, lekten in het verleden vroegtijdig uit. Playboy wil dit met de publicatie van de eerste beelden voorkomen. Aangezien het Tafelspelen zijn altijd al populair geweest in casino’s, en ook op internet wordt er veel en blackjack gespeeld. blad 30 jaar bestaat, zijn ze met Beertje teruggegaan naar het begin. Zo poseert ze met de beroemde Playboy bunny ears en met twee gebakjes voor haar borsten.

Het magazine laat weten dat de shoot voor beiden een feestje was. Van Beers vermaakte zich goed tijdens het topless poseren voor het mannenblad. Gisteravond is de jubileumeditie van het blad gepresenteerd en ligt vanaf vandaag in de winkels.

Playboy bestellen?

Wil jij voortaan  dit prachtige blad bij jou thuis ontvangen? Neem dan een abonnement op de Playboy. Elke maand vind je de mooiste vrouwen en spraakmakende interviews, nieuwste gadgets, de snelste auto”s en nog veel meer. Kortom, geniet ook van het magazine voor mannen dat prikkelt en uitdaagt!

Bron:

Over Yourri

Werkzaam bij Read & View B.V. sinds april 2013. Yourri is onze vaste redacteur van het 123tijdschrift.nl blog. Hij speurt het internet af naar leuke nieuwtjes en schrijft artikelen over de beste aanbiedingen van 123tijdschrift.nl.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*