Jij bent hier: Home / Algemeen / Reis aanbieding: 4x Columbus Travel voor 9,95!

Reis aanbieding: 4x Columbus Travel voor 9,95!

11-07-2016 Voor alle wereldreizigers en vakantieliefhebbers heeft 123tijdschrift.nl een leuke aanbieding: 4x Columbus Travel voor slechts 9,95! Dat is maar liefst 60% korting! Met Columbus Travel magazine droom je weg bij de mooiste bestemmingen en doe je de nodige reisinspiratie op om de reis van je dromen te plannen. Profiteer nú en lees deze zomer de leukste reistips in Columbus Travel!

Nieuwsbrief123Tijdschriften_600x218

Columbus Travel: hét glossy reismagazine

Columbus Travel is het mooiste reismagazine van Nederland. Met bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen laat Columbus Travel je zien dat er nog veel te ontdekken valt buiten de gebaande paden. Je zult zien dat je niet alleen over de mooiste plekken wilt dromen maar er ook naar wilt reizen. Met Columbus Travel door je 6x per jaar weg naar de mooiste bestemmingen en lees je veel praktische informatie. Met schitterende fotografie, boeiende reportages en uitgebreide plattegronden ben je optimaal voorbereid op je verre reis of droomvakantie. Met maar liefst 156 pagina’s per editie doe je zeker inspiratie op!

Reizen met Columbus Travel

Met Columbus Travel doe je het hele jaar reisinspiratie op. Ook tijdens periodes waarin je niet op reis gaat voert Columbus magazine je mee naar bijzondere werelden. Van culturele bestemmingen tot hotspots op Europese citytrips; met het best verkochte reismagazine verveel jij je nooit. Speciaal voor alle reisliefhebbers heeft Columbus Travel een mooie aanbieding. Je ontvangt nu 4 nummers voor slecht’s 9,95! Een aantrekkelijke aanbieding om het tijdschrift eens te proberen of om aan iemand cadeau te doen. Wacht niet te lang en laat jezelf meevoeren op de mooiste wereldreizen.

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*