Jij bent hier: Home / Algemeen / Ron Vlaar en Epke Zonderland sieren de cover van HELDEN Magazine!

Ron Vlaar en Epke Zonderland sieren de cover van HELDEN Magazine!

helden magazine cover4-9-2014 Deze zomer hebben we kunnen genieten van vele geweldige sportevenementen. De oranjekoorts was in Nederland toegeslagen maar inmiddels staan we weer met beide benen op de grond. Het nieuwe nummer van HELDEN Magazine staat daarom in het teken van Hollandse nuchterheid. De cover het magazine wordt gesierd door turner Epke Zonderland en voetballer Ron Vlaar. Epke, volop in voorbereiding op het WK, staat stil bij zijn populariteit. Ron kijkt in bijzijn van zijn familie en kinderen terug op het geweldige WK en de offers die hij heeft gemaakt voor het voetbal. Verder in HELDEN Magazine:

– Epke Zonderland: nuchter en populaire turn held
– Ron Vlaar WK-held, familieman en toonbeeld van onverzettelijkheid
– Nieuwe Feyenoord-coach Fred Rutten, tegen wil en dank in de schijnwerpers
– Fotoreportage met Jorrit Bergsma, Laurens ten Dam, Eva de Goede, Davy Klaassen en Churandy Martina
– Interview met voormalig judokoningin Edith Bosch en haar opvolgster – Kim Polling
– Victoria Koblenko ontmoet Koen Verweij
– Columns van Peter Heerschop, Derk Sauer en Herman Brusselmans

HELDEN Magazine komt bij de topsporters en hun families over de vloer. In HELDEN delen winnaars hun geheimen en laten topsporters zich van hun onbekende kant zien. Door de exclusieve interviews leer je de mens achter de topsporter kennen. Wat komt er allemaal kijken bij het leveren van prestaties? Wat is de weerslag op het privéleven? Is de held gelukkig, of juist niet? Maar het is niet alleen ‘zware kost’. In HELDEN lees je ook over lifestyle en passies naast de sport.

HELDEN Magazine abonnement?

Wil jij de helden van Nederland beter leren kennen? Abonneer je dan nu op HELDEN Magazine en kom alles te weten over jouw favoriete topsporter. Via 123tijdschrift.nl maak je gebruik van hoge korting op je abonnement. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar en is te bestellen in de vorm van aflopende- en doorlopende abonnementen.

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*