Jij bent hier: Home / Algemeen / Lees alles over de Scandinavische stijl

Lees alles over de Scandinavische stijl

24-01-2017 Zijn natuurlijke elementen, rust en pastelkleuren helemaal jouw ding en droom je weg bij de Scandinavische look? Dan is het tijdschrift Scandinavian Living echt iets voor jou! Je vindt dit tijdschrift over Scandinavische interieurs nu op 123tijdschrift.nl met maar liefst 28% korting! Scandinavian Living projecteert de Scandinavische levensstijl op zijn best. Profiteer van korting op je abonnement en bestel het magazine Scandinavian Living op 123tijdschrift.nl.

Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl staat bekend om de minimalistische stijl waar veel gebruik wordt gemaakt van lichte en duurzame materialen. De kleurtinten die worden gebruikt in een Scandinavisch interieur zijn vaak kalme en neutrale tinten zoals wit, lichtblauw en grijstinten. Daarnaast speelt licht een belangrijke rol. Withouten vloeren maken de ruimte groot en de nadruk komt te liggen op meubelstukken van natuurlijke materialen zoals strakke eetkamerstoelen of een grote boomstam als bijzettafel. Met het tijdschrift Scandinavian Living volg je de laatst trends op het gebied van Scandinavisch design, interieur en lifestyle. Daarnaast kun je in elke editie een kijkje nemen in de mooiste Scandinavische huizen en ontdek je nieuwe design objecten. Ten slotte lees je alles over hotspots, portretten van ontwerpers en recepten geïnspireerd op de Scandinavische keuken.

Haal de Scandinavische stijl in huis

Met Scandinavian Living haal je letterlijk de Scandinavische stijl in huis. Het tijdschrift verschijnt 1x per 2 maanden. Wil jij voordelig Scandinavian Living lezen? Bestel dan je abonnement op 123tijdschrift.nl. Daar krijg je maar liefst 28% korting. Je kunt het abonnement ook cadeau geven. Dan stopt het abonnement automatisch en zit je nergens aan vast! Wil je meer wooninspiratie? Op 123tijdschrift.nl vind je meer dan 100 verschillende tijdschriften en kranten met korting! Zoals vtwonen, Ariande at Home, Eigen Huis & Interieur en Stijlvol wonen. Er zijn doorlopende en aflopende abonnementen. De korting kan soms wel oplopen tot 75%. Bestel Scandinavian Living op 123tijdschrift.nl en laat je inspireren door de Scandinavische stijl!

Woonbladen op 123tijdschrift.nlTot 28% korting bestel hier


Tot 28% korting bestel hier


Tot 20% korting bestel hier

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*