Jij bent hier: Home / Algemeen / Tv-gids Avrobode is vernieuwd!

Tv-gids Avrobode is vernieuwd!

De Avrobode is compleet vernieuwd. De gids is nog overzichtelijker geworden en heeft een frisse, moderne uitstraling gekregen.

Met de nieuwe gids is de band tussen Avrobode en de omroep AVRO duidelijker. De onderwerpen die de AVRO onder de aandacht brengt, namelijk kunst en cultuur en gezondheid, krijgen in de nieuwe Avrobode een duidelijke plek. Zo brengt de nieuwe rubriek ‘Cultuurgids’ nieuws over culturele uitstapjes. En de nieuwe rubriek ‘Goed gevoel’ gaat over fit blijven, ontspannen, wellness en gezonde recepten.

Wat is er nieuw in Avrobode?

Vormgeving: door nieuw lettertype en rustige vormgeving is de gids overzichtelijker en nog beter leesbaar.

Goed gevoel. Nieuwe rubriek (2 pagina’s) over fit blijven, ontspannen, wellness en gezonde recepten.

Column van Cornald Maas: de presentator van het AVRO-programma Opium op radio en tv en cultuurkenner. Hij schrijft elke week over zijn belevenissen op het gebied van kunst en cultuur. De column is onderdeel van de nieuwe rubriek ‘Cultuurgids’.

Column van cabaretier Jeroen van Merwijk: ‘Meneer van Merwijk’. Jeroen laat de lezer even meefilosoferen over alledaagse dingen.

Fotorubriek ‘tv-moment’. Onvergetelijk mooie beelden uit fotoarchieven die weer actueel worden door wat er nu op televisie komt.

Volgende week: de hoogtepunten op televisie en in de Avrobode van volgende week.

Weetjes: de nieuwe gids staat boordevol leuke weetjes, b.v. over tv-programma’s of acteurs. U herkent ze aan de rode tekst tussen twee lijntjes.

Verwijzingen naar internet: Avrobode wil u graag verder laten lezen, kijken of luisteren op internet en geeft hiervoor de relevante websites.

Wilt u de de tv-gids Avrobode wekelijks thuis ontvangen? Via een proefabonnement kunt u Avrobode gemakkelijk proberen. Word nu abonnee voor maar 10,- euro en ontvang 26 nummers Avrobode! U kunt zich aanmelden voor een abonnement op Avrobode via 123tijdschrift.nl/Avrobode.

Over Marta

Werkzaam als Online Marketeer bij Read & View B.V. sinds 2010. Van Spaanse afkomst maar tegenwoordig woonachtig in Nederland. Zij volgt het laatste media nieuws en plaatst de leukste tijdschrift aanbiedingen op het 123tijdschrift.nl blog.

One comment

  1. w.g.b. ankersmit

    Gemist wordt:
    – de horoscoop. Jammer, dat deze is verdwenen.
    – de ochtendprogrammering van ZDF en WDR. Aangezien wij in de grensstreek wonen, ervaren wij dit als een grote omissie. Wij zien ons dan ook genoodzaakt in het nieuwe jaar naar een andere t.v. gids over te stappen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*