Jij bent hier: Home / Algemeen / Unieke Elsevier aanbieding voor Vaderdag!

Unieke Elsevier aanbieding voor Vaderdag!

10-06-2016 Verras je vader tijdens Vaderdag met één van de leukste opiniebladen van Nederland, Elsevier! Speciaal voor Vaderdag heeft 123tijdschrift.nl een unieke Vaderdag actie. Je hebt nu al 8 nummers Elsevier voor maar 12 euro. Daarbij ontvang je zelf het boek De opgewekte pessimist van Marijke Hilhorst ter waarde van 14,95 cadeau!

proef_banner_532_wk23

Het opinieblad van Nederland

Met Elsevier haal je het grootste opinieblad van Nederland in huis. Elke week blijft je vader op de hoogte van de politiek, economie, financiën, cultuur en wetenschap. De heldere en bondige artikelen lezen lekker weg en zijn voorzien van mooie illustraties. Met Elsevier geef jij je vader een interessant en ontspannen Vaderdag cadeau. Wil je een origineel Vaderdag pakket? Geef dan ook Elsevier Juist cadeau! Voor slechts 10 euro kunt je vader zich maandelijks verdiepen in verschillende Elsevier onderwerpen.

Vaderdag cadeautips

Speciaal voor alle vaders heeft 123tijdschrift.nl de beste Vaderdag aanbiedingen. Met de mooiste magazines en grootste keuze is er voor iedere vader een passend tijdschrift te vinden. Kies jij voor Autoweek, Donald Duck of Voetbal International? Voor welk tijdschrift je ook kiest, je geeft je vader een origineel Vaderdag cadeau. Wil je een extra speciaal cadeau voor je vader? Kies dan voor verschillende tijdschriften met uiteenlopende onderwerpen of bestel een tijdschrift abonnement voor het hele gezin om lekker samen te lezen.

 

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*