Jij bent hier: Home / Video

Categorie: Video

Feed Subscription<

Video’s van tijdschriften, tv reclames e.a.

Linda de Mol was maar 12 weken single in 34 jaar

15-10-2014 Vanaf vandaag ligt de nieuwe LINDA. in de winkel met als thema ‘Happy Single’. In het nieuwe nummer vertelt Linda de Mol dat tussen de relatie met de vader van haar kinderen en haar huidige partner een kleine drie maanden zat, en daar is ze niet trots op. Ook vertelt Linda: ‘’Het komt allemaal voort uit die stomme angst om alleen te zijn. De angst ‘s avonds in een leeg, donker huis te komen, in mijn eentje in dat grote bed te liggen, niemand te hebben die een kopje thee zet als je koorts hebt en niemand om ‘s ... Lees meer »

Een jaar lang Libelle voor maar €8,95 per maand!

3-10-2014 Je kunt nu profiteren van maar liefst 40% korting op je Libelle abonnement. 1 jaar lang het tijdschrift voor maar €8,95 per maand! Je krijgt de Libelle dan elke week thuisgestuurd. Abonneer je voor 14 oktober 2014 om gebruik te maken van deze aanbieding.           De Libelle is het wekelijkse vrouwenblad dat alles weet over mode, interieur, relaties en vele andere interessante onderwerpen. Elke week vind je weer nieuwe en bijzondere recepten waar je van kunt genieten. Ook lees je interessante reportages en artikelen, persoonlijke interviews en spraakmakende verhalen. Het blad verrast en inspireert vrouwen ... Lees meer »

MEGAKORTING op Margriet: 1 jaar voor maar €8,95 per maand!

26-9-2014 Het populaire magazine voor vrouwen Margriet is met maar liefst 40% korting te bestellen op 123tijdschrift.nl. Sluit een jaarabonnement af en betaal slechts €8,95 per maand! Daarnaast ontvang je 3 keer Margriet More bij je abonnement. De spraakmakende rubrieken uit Margriet gaan verder in Margriet More. In het blad vind je persoonlijke en deskundige verhalen. Tevens bevatten deze verhalen prachtige en paginagrote fotografie. Verder bestaat het blad uit veel informatie, ideeën, de leukste adresjes en tips in een extra katern.             Deze maand was Patty Brard gasthoofdredacteur van het blad. Ze had vele ideeën ... Lees meer »

De 250ste editie van Power Ulimited wordt groots gevierd!

25-9-2014 Power Unlimited schrijft al meer dan 20 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van gamesbladen. Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en game gerelateerde hardware voor alle platformen. Deze maand komt het 250ste nummer uit met 180 pagina’s geweldige inhoud zoals o.a. een dubbelzijdige poster van Destiny/Call of Duty: Advanced Warfare. Verder in Power Ulimited: – de 250 redenen waarom wij gamers zijn – de 250 mooiste game momenten – de 250 meest indrukwekkende momenten ... Lees meer »

Flow lanceert Flow Weekly

2-9-2014 Het succesvolle tijdschrift Flow lanceert een nieuw product, Flow Weekly. Flow Weekly is een mooi schriftje gevuld met een weekplanner, handige inzichten, inspiratie, invulpagina’s en miniposters. Flow Weekly verschijnt (natuurlijk) wekelijks en is vanaf donderdag 11 september in tijdschriftenwinkels en supermarkten verkrijgbaar voor slechts €0,99. In het wekelijkse schrift is er genoeg schrijfruimte voor gedachten, aantekeningen, lijstjes en plannen. Vol met prachtige illustraties, inzichten en praktische tips zoals je ook gewend bent van het tijdschrift. Elke week verschijnt het schrift met een ander thema. De eerste vier thema’s zijn al bekend: Waarom niets doen zo goed voor je is, ... Lees meer »

Barbecueën met Linda en Waldemar in de nieuwe LINDA.

22-7-2014 Deze maand staat LINDA. weer vol met de leukste en interessante lezersverhalen. Op de cover schittert Linda de Mol met Waldemar Torenstra, zij zijn samen aan het barbecueën.  Bekijk hieronder hoe de covershoot ging van de nieuwe LINDA.: burn baby burn. In de nieuwe LINDA. lees je deze maand een dubbelinterview tussen Pierre Bokma en Chantal Janzen, vrouwen die een maagverkleining hebben gehad vertellen over hun huidoverschot, Waldemar Torenstra vertelt zijn verhaal, vrouwen over hun heimwee en natuurlijk de vaste rubriek Stom! met deze maand actrice Beppie Melissen. LINDA. is het 1e personality magazine met elke maand een spraakmakend ... Lees meer »

AutoWeek start een programma over auto’s op SBS6!

6-6-2014 Vanaf eind september start een nieuw autoprogramma op SBS6 genaamd AutoWeek Big Boys. AutoWeek meest populaire testredacteur Roland Tameling presenteert samen met tv-maker/autofreak/cabaretier Edo Brunner het programma. Als meest fanatieke autofanaten en kenners nemen de twee presentatoren je mee langs alle hoogte- en dieptepunten van autoland en duiken ze samen met jou in de wondere wereld van de auto. Ze laten je de meest nieuwe modellen tot klassiekers zien en dat gebeurt verpakt in een anders dan andere lichte en luchtige programmaformule. De serie start met 8 afleveringen van 25 minuten en komt in lijn te staan met het ... Lees meer »

Grazia: Het Social Media issue

9-5-2014 De nieuwe Grazia ligt in de winkel! Deze week: Het Social Media issue. Je lees onder andere over de grootste social media blunders en een cyberbully vertelt zijn verhaal: ‘’Ik pest celebs via twitter’’. Verder in Grazia worden er tips gegeven hoe je de perfecte selfie maakt en laten celebs de inhoud van hun tas zien. Daarnaast beantwoord Nicolette van Dam al haar social media vragen, vertelt zij hoe Jude Law haar probeerde te versieren en nemen we een kijkje hoe Amal George Clooney heeft getemd. Bekijk hier het backstage filmpje van de fotoshoot met Nicolette van Dam: Als ... Lees meer »

Playboy showt beelden van fotoshoot met Beertje van Beers

04-10-2013- Alle Playboy fans kijken ernaar uit, de verjaardageditie met de foto”s van Beertje van Beers. Playboy laat mannelijk Nederland niet langer in spanning en heeft op hun site de eerste beelden van de shoot vrijgegeven. Playboy shoots waar foto”s van bekende Nederlanders werden gemaakt, lekten in het verleden vroegtijdig uit. Playboy wil dit met de publicatie van de eerste beelden voorkomen. Aangezien het Tafelspelen zijn altijd al populair geweest in casino’s, en ook op internet wordt er veel en blackjack gespeeld. blad 30 jaar bestaat, zijn ze met Beertje teruggegaan naar het begin. Zo poseert ze met de beroemde Playboy bunny ... Lees meer »

Web-only abonnementen van Yoga Magazine

Web-only abonnementen van Yoga Magazine

12-06-2013- Yoga Magazine komt met iets nieuws, namelijk ‘web-only’ abonnementen: een betaald abonnement op Yogatv met 24 uur per dag toegang tot meer dan 65 videolessen over yoga. how to get your ex girlfriend back Het Magazine kan dit met de komst van de nieuw vormgegeven site aanbieden en is hiermee de eerste titel binnen het concern WPG Uitgevers die web-only abonnementen aanbiedt. De video’s zijn te bekijken via computer, tablet of smartphone. En voor Apple gebruikers nu ook op iPhone en iPad. ‘Het leuke is: de meerderheid van de nieuwe abonnees neemt een plus-abonnement. Dat wil zeggen dat ze er ... Lees meer »