Jij bent hier: Home / In de bladen / Vier het voorjaar met voordeel!

Vier het voorjaar met voordeel!

12-05-2016 123tijdschrift.nl viert het voorjaar met de SuperSpringDeal! Met deze tijdelijke aanbiedingen heb je al een abonnement op een tijdschrift naar jouw keuze voor maar 9,95! Lekker lezen in de tuin, het park of op het strand is nu wel heel voordelig. Kom snel in actie en garandeer jezelf van het beste voorjaarsleesvoer en geniet van veel ontspannen uren in de voorjaarszon!

voorjaarsvoordeel

Voordelig voorjaar

Sparen voor een vakantie wordt wel heel gemakkelijk want 123tijdschrift.nl heeft speciaal voor jou de meest voordelige aanbiedingen geselecteerd onder de 10 euro. Zo lees je Viva, Flair en Marie Claire voor maar 9,95! Wil je nog graag in vorm komen voor de zomer? Met Happy in Shape kom je nog snel in shape voor de zomer en met de glossy Story ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Met kortingen tot wel 45% lees jij dit voorjaar je favoriete tijdschriften met heel veel voordeel! Kijk hier voor alle tijdschriftaanbiedingen. De aanbiedingen lopen automatisch af. Dit maakt deze abonnementen zeer geschikt om eens een nieuw tijdschrift te proberen of om een tijdschrift aan iemand cadeau te geven.

Lezen doe je overal

Wat het voorjaarsweer ook wordt, met een tijdschrift kan je alle kanten op. Slecht weer? Dan lees jij je favoriete tijdschrift op de bank met een grote kop thee. Dit kan natuurlijk met mooi weer lekker in de tuin met een verkoelend drankje. Een tijdschrift neem je ook gemakkelijk mee naar het park, het strand of het zwembad en ook tijdens een lange autorit vermaak jij je met boeiende artikelen. Hoe het voorjaar er ook uitziet, met een tijdschrift zit je altijd goed!

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*