Jij bent hier: Home / Algemeen / Vier vakantie zoals de BN-ers!

Vier vakantie zoals de BN-ers!

25-08-2016 Wil jij ook altijd al eens vakantie vieren zoals de BN-ers het doen? Nú kan het, bij een abonnement op Privé maak je kans op een reis naar Ibiza voor 2 personen! Wie weet lig jij straks wel op de prachtige stranden van Ibiza de nieuwste roddels te lezen in Privé over de vakantie van Yolanthe en Wesley of de ruzie tussen Yolanthe en haar zus over het vakantiehuis op Ibiza van de familie Cabau van Kasbergen. Je maakt nu al kans op de sterrenreis naar het eiland bij een proefabonnement van 5 nummers voor maar 8,-. Het eiland Ibiza is de perfecte vakantiebestemming om in deze tijd van het jaar nog even te genieten van het goede weer. Ibiza heeft veel te bieden: heerlijke gerechten, de hippie markt, mooie stranden, Ibiza stad en alles natuurlijk helemaal in Ibiza style!

16-02863-01-532x218-banner-static

Lees alles over BN’ers in Privé!

In Privé leest u alles over de showbizzwereld. Blijf op de hoogte van alle nieuwste roddels over Yolanthe, Doutzen, Dave Roelvink, Jelka van Houten, Patricia Paay en nog veel meer bekende Nederlanders. Privé opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Bestel nu een proefabonnement op Privé en ontvang elke week 72 pagina’s vol nieuws over je favoriete sterren. Het meeste nieuws, de meeste foto’s en de meeste onthullingen vindt u alleen in Privé.

Breng jij je vakantie dit jaar door op Ibiza? Ervaar het Ibiza gevoel nu zelf en bestel snel, want deze superdeal is maar tijdelijk geldig.

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*