Jij bent hier: Home / Algemeen / Voetbal Inside magazine met korting

Voetbal Inside magazine met korting

1960_voetbalinside_xlarge16-01-2017 Voetbal Inside magazine is in 2017 één van de nieuwe tijdschriften van 123tijdschrift.nl! Het voetbaltijdschrift is een afgeleide van het praatprogramma op RTL7 waarin Wilfred Genee discussieert over alles wat zich afspeelt op het voetbalveld. Voetbal Inside magazine is het voetbaltijdschrift wat elke voetbal liefhebber in de bus wil krijgen. Wil je Voetbal Inside magazine een keer proberen? Op 123tijdschrift.nl bestel je eenvoudig een proefabonnement. Een half jaar Voetbal Inside magazine voor maar 15 euro. Dat is 28% goedkoper dan in de winkel! Het abonnement stopt automatisch.

Voetbal Inside: voetbal met humor

De mannen van Voetbal Inside zijn snoeihard, humoristisch en ze nemen zichzelf vooral niet te serieus. Dit maakt het televisieprogramma Voetbal Inside geliefd bij menig voetbalfan. Tot voor kort deden Johan Derksen, Wilfred Gene, Rene van der Gijp, Hans Kraay jr., Johan Boskamp en Wim Kieft dat alleen op tv maar vanaf december 2016 hebben de heren een eigen voetbaltijdschrift: Voetbal Inside magazine. In het magazine lees je elke 2 maanden verrassende interviews en originele fotoreportages van de mannen zelf en toppers uit de voetbalwereld. Ook hier zal de humor niet ontbreken.

Voetbal Inside proefabonnement

Wil je Voetbal Inside magazine een keer proberen? Voor maar 15 euro ontvang je een half jaar lang Voetbal Inside magazine. Je krijgt dan 28% korting op de winkelprijs. Je bestelt dit proefabonnement eenvoudig via 123tijdschrif.nl. Op 123tijdschrift.nl vind je meer dan 500 verschillende tijdschriften en kranten. Ook de voetbaltijdschriften Voetbal International, GOAL! magazine en Panna! bestel je het voordeligst via 123tijdschrift.nl. Ben je geen voetbalfan? Op 123tijdschrift.nl vind je ook vrouwenbladen, mannenbladen, jeugdbladen, kooktijdschriften, reistijdschriften, hobbybladen, kranten en nog veel meer! Kijk voor alle tijdschriften, aanbiedingen en acties op www.123tijdschrift.nl

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*