Jij bent hier: Home / Algemeen / Voetbal International abonnement al vanaf €15,00!

Voetbal International abonnement al vanaf €15,00!

10-12-2014 Ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor mannen? Dan is een abonnement op Voetbal International het juiste cadeau! Voetbal International is hét blad voor mannen die op de hoogte willen blijven van het laatste voetbalnieuws. Via 123tijdschrift.nl is het magazine nu voor een lage prijs te bestellen. Maak je keuze uit een van deze voordelige abonnementen:

8 nummers voor €15,00 (53% korting)
14 nummers voor €25,00 (55% korting)

532x218-kerst voetbal international

Het tijdschrift Voetbal International mag bij de echte voetbalfan zeker niet ontbreken! Dit blad bestaat al sinds 1965 en is daarmee het langstlopende voetbalopinieweekblad van Nederland. Met dit blad blijf je op de hoogte van al het nieuws uit de wereld van voetbal. Ook lees je diepgaande interviews met mensen uit de voetbalwereld, interessante analyses, indrukwekkende reportages en leuke columns van bekende voetballers en trainers.

Voetbal International abonnement

Bestel direct het leukste kerstcadeau voor de man! Bovenstaande abonnementen stoppen beide automatisch! Klik erop en bestel direct of bekijk alle aanbiedingen op 123tijdschrift.nl. Neem ook eens een kijkje in het mannenbladen assortiment. Daar is zeker nog meer leuks te vinden!

Over Julia

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*