Jij bent hier: Home / In de bladen / Web-only abonnementen van Yoga Magazine

Web-only abonnementen van Yoga Magazine

12-06-2013- Yoga Magazine komt met iets nieuws, namelijk ‘web-only’ abonnementen: een betaald abonnement op Yogatv met 24 uur per dag toegang tot meer dan 65 videolessen over yoga.

Web-only abonnementen van Yoga MagazineHet Magazine kan dit met de komst van de nieuw vormgegeven site aanbieden en is hiermee de eerste titel binnen het concern WPG Uitgevers die web-only abonnementen aanbiedt. De video’s zijn te bekijken via computer, tablet of smartphone. En voor Apple gebruikers nu ook op iPhone en iPad.

‘Het leuke is: de meerderheid van de nieuwe abonnees neemt een plus-abonnement. Dat wil zeggen dat ze er een abonnement op het tijdschrift bijnemen. Met yogaonline.nl, Yogatv, Yoga Magazine, de specials van Yoga Magazine en het Yoga festival biedt Weekbladpers Media via meerdere kanalen een compleet yoga-aanbod voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi’, aldus hoofdredacteur Heleen Peverelli.

Bekijk onze aanbiedingen op Yoga Magazine.

Bron:

zp8497586rq

Over nicole

Werkzaam bij Read & View B.V. sinds augustus 2012. Nicole is één van de vaste redacteuren van het 123tijdschrift.nl blog. Zij speurt het internet af naar leuke nieuwtjes en schrijft artikelen over de beste aanbiedingen van 123tijdschrift.nl.

Reacties are closed.