Jij bent hier: Home / Algemeen / Win een reischeque t.w.v. 1000,-

Win een reischeque t.w.v. 1000,-

05-12-2016 Ben je al toe aan vakantie? Op 123tijdschrift.nl maak je de hele maand december kans op een reischeque t.w.v. maar liefst 1000,-! Wanneer je een tijdschrift besteld maak je automatisch kans op deze fantastische prijs. Het maakt niet uit of je een tijdschrift voor jezelf doet of iemand een tijdschrift cadeau doet. De actie loopt t/m 31 december 2016. Klik hier voor de actie.

regulier_carousel_reischeque_december_532x218

Waar ga jij heen op reis?

Op 123tijdschrift.nl vind je meer dan 500 tijdschriften en kranten. Daarom is er altijd wel een tijdschrift dat bij je past. Doe alvast wat inspiratie op voor jouw droomreis. Dat kan super voordelig! Je hebt al een tijdschriftabonnement op je favoriete reistijdschrift voor maar 10 euro. Bijvoorbeeld 3 nummers REIZEN magazine voor maar 10,- of 3 nummers Kampeer & Caravan Kampioen voor maar 10,-. Deze abonnementen stoppen automatisch. Dat is ideaal om eens een tijdschrift uit te proberen. Wanneer je in december een abonnement op een reistijdschrift afsluit maak je automatisch kans op een reischeque t.w.v. 1000,-! Dat is een goed start voor jouw droomreis. Profiteer snel! Klik hier voor de actie.

Geef een tijdschrift cadeau

Wist je dat je een tijdschrift ook cadeau kunt geven? Op 123tijdschrift.nl vind je heel veel tijdschriften die je cadeau kunt doen. Alle cadeauabonnementen stoppen automatisch. Zo zit de ontvanger van jouw cadeau nooit aan een abonnement vast. Je kunt al een tijdschrift cadeau doen vanaf 10 euro. Wanneer je een tijdschrift cadeau geeft heeft je ontvanger hier nog wekenlang plezier van. In plaats van een eenmalig product krijgt de ontvanger van jouw cadeau elke week of maand zijn of haar favoriete tijdschrift op de mat. Om het nog leuker te maken heeft 123tijdschrift.nl in december een leuke cadeauactie. Wanneer je iemand een tijdschrift cadeau geeft krijg je zelf een shoptegoed. Dit kan oplopen tot wel 35 euro en kun je besteden op een tijdschriftabonnement voor jezelf! Dat is wel heel voordelig lezen! Wacht niet te lang want ook deze actie loopt t/m 31 december 2016. Klik hier voor de actie.

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*